Mary J. Blige, dată în judecată pentru că a "furat un cântec" (Video)

Mary J. Blige a fost dată în judecată de o companie de producţie muzicală din Statele Unite care susţine că aceasta i-a "furat" un cântec pe care l-a folosit pe cel mai recent album al său, informează BBC.

11 afișări
Imaginea articolului Mary J. Blige, dată în judecată pentru că a "furat un cântec" (Video)

Mary J. Blige, dată în judecată pentru că a "furat un cântec"

Compania de producţie muzicală Drama Family Entertainment i-a cerut cântăreţei de R&B despăgubiri în valoare de 2 milioane de dolari, susţinând că aceasta a încălcat drepturile de autor pentru cântecul "Work That", inclus pe albumul "Growing Pains" al lui Blige.

Drama Family Entertainment susţine că piesa, care a fost inclusă şi într-o reclamă pentru iPod, a fost compusă de un producător care a lucrat pentru ei.

Şefii Drama Family Entertainment susţin că piesa a fost luată din catalogul lor de piese.

Avocatul lui Blige nu a fost disponibil pentru comentarii.

Blige, în vârstă de 37 de ani, a lansat pe piaţă opt albume, care au ajuns pe primele locuri în topurile muzicale, pe parcursul celor 15 ani de carieră. Cel mai recent album, lansat în 2007, se numeşte "Growing Pains".

Blige a fost premiată la Grammy Awards, American Music Awards, Billboard Music Awards şi MTV Video Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici