Mary J. Blige pregăteşte un album cu melodii de Crăciun

Cântăreaţa americană Mary J. Blige va lansa, în luna octombrie, primul său album cu melodii de Crăciun, producătorul materialului discografic fiind David Foster, cunoscut pentru colaborările sale cu Andrea Bocelli şi Rod Stewart, informează usatoday.com.

83 afișări
Imaginea articolului Mary J. Blige pregăteşte un album cu melodii de Crăciun

Mary J. Blige (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi perioada sărbătorilor de iarbă este îndepărtată, cântăreaţa Mary J. Blige pregăteşte un album cu melodii de Crăciun pentru fanii ei.

Noul album va fi lansat în luna octombrie. Acesta va fi cel de-al 11-lea material discografic al artistei şi primul cu piese dedicate sărbătorilor de iarnă.

Cântăreaţa americană va lucra pentru această colecţie de melodii cu producătorul Davis Foster, cunoscut pentru colaborările sale cu artişti precum Andrea Bocelli, Rod Stewart, Celine Dion, Michael Buble şi Josh Groban.

Pe parcursul celor 15 ani de carieră, Mary J. Blige a lansat pe piaţă nouă albume şi a fost recompensată cu nouă premii Grammy. Cel mai recent album, lansat în anul 2011, se numeşte "My Life II... The Journey Continues (Act 1)". Mary J. Blige este singurul artist din lume care a fost premiat cu Grammy la toate cele trei categorii majore ale muzicii afroamericane - "R&B", "Rap" şi "Pop & Gospel".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici