Mary J. Blige şi-a lovit soţul pentru că acesta flirta cu o chelneriţă

Cântăreaţa R&B Mary J. Blige l-a lovit peste faţă pe soţul ei, producătorul Kendu Isaacs, pentru că acesta flirta cu o chelneriţă, în timpul unei petreceri care a avut loc săptămâna trecută, potrivit presei americane citate de site-ul digitalspy.co.uk.

50 afișări
Imaginea articolului Mary J. Blige şi-a lovit soţul pentru că acesta flirta cu o chelneriţă

Mary J. Blige şi Kendu Isaacs (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"S-a întors spre el şi a ţipat «O să îmi strici seara!»", a declarat un martor al incidentului.

"Au ajuns faţă în faţă, până să aibă cineva timp să îi despartă, iar ea l-a luat deoparte şi l-a lovit pe Isaacs peste faţă", a mai spus acelaşi martor.

Cântăreaţa în vârstă de 38 de ani, soţul său şi prietenii care îi însoţeau au fost escortaţi afară din club, pe uşa din spate a localului.

"Ea ţipa la el: «Ce o să faci cu mine, o să te porţi ca Chris Brown?». Patru dintre gărzile de corp ale ei şi două ale clubului i-au despărţit", a precizat aceeaşi sursă.

La aceeaşi petrecerea au participat şi alte vedete R&B, printre care Beyoncé, Jay-Z şi Busta Rhymes.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al artistei a negat incidentul. "Oamenii mint, nu ştiu despre ce vorbesc", a spus el.

Recent, cântăreaţa americană Mary J. Blige, câştigătoare a nouă premii Grammy, a apărut în filmul "I Can Do Bad All By Myself", de Tyler Perry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici