Masă gratuită pentru pensionarii clujeni de Ziua Vârstnicului. Boc, "cel mai iubit dintre ardeleni" - FOTO

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat, miercuri, la o petrecere de Ziua Internaţională a Vârstnicului, finanţată cu 150.000 de lei din bugetul local, unde a fost asaltat de pensionari, care i-au cântat "La mulţi ani", iar o femeie i-a spus că este "cel mai iubit dintre ardeleni".

258 afișări
Imaginea articolului Masă gratuită pentru pensionarii clujeni de Ziua Vârstnicului. Boc, "cel mai iubit dintre ardeleni" - FOTO

Masă gratuită pentru pensionarii clujeni de Ziua Vârstnicului. Boc, "cel mai iubit dintre ardeleni" (Imagine: Vasile Magradean)

Emil Boc a ajuns cu un taximetru la petrecerea la care au participat în jur de 2.000 de pensionari şi care a fost organizată la un hotel de patru stele din Cluj-Napoca.

Edilul a fost asaltat de pensionari care şi-au făcut poze cu el, iar femeile l-au strâns în braţe şi l-au pupat.

Pensionarii i-au cântat "La mulţi ani" şi "Primarul să trăiască", iar una dintre femeile prezente i-a spus primarului că este "cel mai iubit dintre ardeleni".

"Vreau să vă asigur că, în continuare, politica gratuităţilor pe transportul în comun va fi menţinută şi anul viitor. Vom avea resurse pentru a oferi elevilor şansa de a avea transport în comun gratuit pe două linii, pentru a vă putea duce nepoţii la şcoală sau la ceea ce fac după şcoală", le-a spus Boc pensionarilor clujeni.

Primarul a stat circa o oră la petrecere, după care a plecat şi i-a lăsat pe pensionari să petreacă în continuare alături de viceprimarul Gheorghe Surubaru şi de câţiva consilieri locali. Programul serii cuprinde şi un spectacol de muzică populară.

Consiliul Local Cluj-Napoca a aprobat într-o şedinţă din luna iulie alocarea sumei de 150.000 de lei pentru acoperirea costurilor necesare mesei oferite pensionarilor, un meniu costând circa 75 de lei de persoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici