Maşina de lux a lui Dan Diaconescu a ajuns în râul Dâmboviţa

Maşina de lux a lui Dan Diaconescu, pe care o conducea şoferul lui, a ajuns, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în râul Dâmboviţa, în zona Pasajului Mărăşeşti, fiind scoasă cu ajutorul unei macarale.

1293 afișări
Imaginea articolului Maşina de lux a lui Dan Diaconescu a ajuns în râul Dâmboviţa

Maşina de lux a lui Dan Diaconescu a ajuns în râul Dâmboviţa (Imagine: www.gandul.info)

Şoferul patronului OTV conducea un autoturism Bentley pe Splaiul Unirii, dinspre Timpuri Noi spre Pasajul Mărăşeşti.

La intersecţia cu Bulevardul Mărăşeşti a pierdut controlul asupra direcţiei când a virat la stânga şi a ajuns cu maşina în râul Dâmboviţa, a declarat sâmbătă pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu.

În maşina condusă de şoferul lui Dan Diaconescu se mai afla un tânăr, ambii reuşind să iasă singuri din maşină, pe geam, a precizat Ioana Stancu.

Cei doi tineri au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea lor.

Ioana Stancu a precizat că şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, i-au fost recoltate probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Maşina a fost scoasă din apă cu ajutorul unei macarale.

În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere, a mai spus purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Potrivit lui Dan Diaconescu, maşina era condusă de un şofer de la OTV. "Luase maşina să îi bage benzină şi să repare ceva la un scaun. În dreapta şoferului era un apropiat al acestuia. Eu nu-l cunosc direct", a spus Dan Diaconescu.

El a precizat că, din informaţiile pe care le deţine, şoferul ar fi încercat să evite o altă maşină al cărei conducător auto ar fi încercat să intre în autoturismul lui. "Era ora 3.00 dimineaţa şi se presupunea că eu ar trebui să fiu în maşină", a mai spus Diaconescu.

Pe de altă parte, Dan Diaconescu a spus că în prezent maşina este "un ghem de fiare": "Este o daună totală". Dan Diaconescu a adăugat că autoturismul era asigurat, însă nu a precizat la ce firmă şi pentru ce sumă era făcută asigurarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici