Maşina rapperului Young Thug, implicată într-un incident armat. Artistul trebuie să concerteze la Bucureşti, în iunie

Maşina rapperului Young Thug - care este programat să concerteze la Bucureşti în iunie - şi două autocare în care se afla echipa acestuia au fost implicate într-un incident armat, în Miami, SUA, trei persoane fiind rănite uşor, potrivit tmz.com.

366 afișări
Imaginea articolului Maşina rapperului Young Thug, implicată într-un incident armat. Artistul trebuie să concerteze la Bucureşti, în iunie

Maşina rapperului Young Thug, implicată într-un incident armat. Artistul trebuie să concerteze la Bucureşti, în iunie

Incidentul a avut loc vineri dimineaţă, după ce rapperul susţinuse un concert la LIV Nightclub din Miami.

Echipa sa se îndrepta spre hotel, cu două autocare şi automobilul marca Ferrari al rapperului, când dintr-o altă maşină s-au tras focuri de armă. Trei persoane au fost rănite uşor şi au fost transportate la spitalul din apropiere.

Poliţia a deschis o anchetă.

Un purtător de cuvânt al rapperului a declarat ulterior pentru tmz.com că Young Thug plecase mai devreme din club şi nu a fost implicat în incident. În maşina sa se afla însă DJ Keyz, care a scăpat cu o rană uşoară.

Rapperul are programat un concert sâmbătă seară la Rolling Loud Festival din Miami.

Acesta este al doilea incident armat care vizează un rapper celebru săptămâna aceasta. Offset a scăpat nevătămat dintr-un incident similar care a avut loc miercuri, în Atlanta.

Young Thug se numără printre artiştii confirmaţi la ediţia de anul acesta a Festivalului El Carrusel, care va avea loc în perioada 27 - 30 iunie, pe scenele de la complexul Romexpo din Bucureşti.

Young Thug, rapperul de origine americană, cu un stil vocal excentric, a cunoscut succesul după colaborările cu Gucci Mane, Birdman, Richie Homie, Trick Daddy, Kayne West şi Travis Scott, fapt care l-a propulsat în topurile celor mai cunoscuţi artişti de gen din întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici