Massive Attack concertează la Bucureşti (Video)

Trupa britanică Massive Attack va susţine un concert la Bucureşti, pe 2 august, pe stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv "Iolanda Balaş Soter", au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului.

69 afișări
Imaginea articolului Massive Attack concertează la Bucureşti (Video)

Massive Attack concertează la Bucureşti

În cadrul concertului din Capitală, formaţia va promova următorul său album, ce urmează a fi lansat anul viitor.

Astfel, fanii Massive Attack din România vor avea ocazia să asculte o mare parte dintre melodiile care vor fi incluse pe noul material.

Biletele pentru show-ul Massive Attack vor fi puse în vânzare începând de vineri, 27 iunie, în magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Café şi online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro.

Preţul biletelor este de 95 lei pe Gazon – Sector A şi 80 lei pe Gazon – Sector B.

Concertul Massive Attack din România este produs de Livada şi One Event, care au mai organizat, printre altele, şi concertele Muse, Placebo şi Laibach.

Evenimentul se va desfăşura în cadrul platformei de evenimente Beck'Sperience, lansate de Beck's anul acesta în Romania.

Evenimentul va fi cel de-al doilea de acest tip din această vară, după festivalul indoor care a avut loc la Sala Polivalentă pe 5 iunie, când au concertat Goldfrapp, Vive la Fete, Stereo MC’s, Addictive TV, Kraak&Smaak, Şuie Paparude.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici