MasterChef: Sorin Bontea, unul dintre juraţii, are în fetiţa lui un ajutor de nădejde în bucătărie

Sorin Bontea, unul dintre juraţii celui mai în vogă show culinar din lume, "MasterChef", care va fi difuzat din martie la Pro TV, are în fetiţa lui, Miruna, un ajutor de nădejde în bucătărie, informează postul TV.

1665 afișări
Imaginea articolului MasterChef: Sorin Bontea, unul dintre juraţii, are în fetiţa lui un ajutor de nădejde în bucătărie

MasterChef: Sorin Bontea, unul dintre juraţii, are în fetiţa lui un ajutor de nădejde în bucătărie

De la părinţi, copiii nu moştenesc doar trăsăturile fizice, ci şi pasiunile. Mărturie stă şi Miruna, fetiţa lui Sorin Bontea, unul dintre cei trei juraţi ai celui mai în vogă show culinar al momentului, "MasterChef", care îşi ajută tatăl în bucătărie ori de câte ori acesta găteşte.

Deşi Sorin spune că acasă nu găteşte aproape deloc, el recunoaşte că nu rezistă în faţa poftelor celor doi copii ai săi, Miruna şi Iulian. "Fetiţa mea mă ajută de fiecare dată. Dacă nu o las, se supără foarte tare, iar asta mă face să cred că îi place să gătească. Iar băiatul este cel care mă ajută cu mâncatul", spune amuzat Sorin. "De câte ori îl întreb cum a fost mâncarea îmi răspunde: «Genială!», ceea ce mă bucură enorm", a mai spus juratul de la "MasterChef".

Pe cât de apreciate sunt preparatele sale culinare, pe atât de rar Sorin Bontea găteşte în propria bucătărie, deoarece nu are foarte mult timp liber. "Atunci soţia mea este foarte fericită că a ieşit măcar o zi din bucătărie", mai spune Sorin.

În timp ce alţii la 16 ani se bucură din plin de adolescenţă, Sorin Bontea şi-a descoperit încă de atunci pasiunea pentru gătit. A trecut prin toate etapele până să obţină mult râvnitul titlu de chef, iar acum, în show-ul difuzat de Pro TV, urmează să prindă gustul competiţiei alături de cei aflaţi în căutarea reţetei succesului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici