MASTERCHEF: "Tâmpenia asta îţi place ţie?" - Cine a reuşit să-l enerveze pe chef Scărlătescu. Care sunt cei doi concurenţi care au părăsit concursul

Prima probă a serii "Masterchef", show-ul difuzat la Pro TV în fiecare marţi, s-a numit "Cutia Misterelor" şi a lăsat concurenţii uluiţi şi cu gura căscată. Timp de 60 de minute, concurenţii au avut la dispoziţie un ingredient-vedetă şi multă imaginaţie pentru a demonstra că merită să îşi păstreze şorţul.

1360 afișări
Imaginea articolului MASTERCHEF: "Tâmpenia asta îţi place ţie?" - Cine a reuşit să-l enerveze pe chef Scărlătescu. Care sunt cei doi concurenţi care au părăsit concursul

MASTERCHEF: "Tâmpenia asta îţi place ţie?" - Cine a reuşit să-l enerveze pe chef Scărlătescu. Care sunt cei doi concurenţi care au părăsit concursul (Imagine: masterchef.protv.ro)

Juraţii le-au explicat concurenţilor că la prima probă din bucătărie trebuie să folosească pâinea drept ingredient principal pentru a găti aperitive sofisticate şi originale, care să poată fi mâncate uşor cu mâna.

Pentru că prima probă a fost câştigată de concurentul Gerogeo Andrei, el a avut avantajul de a alege ce va găti el şi ce vor găti ceilalţi concurenţi în a doua probă a serii.

Invitaţii surpriză au fost foştii finalişti ai sezonului trecut "Masterchef", Mimi Nicolae şi Alexandru D'Artagnan Petricean, precum şi câştigătorul Petru Buiucă.

Gerogeo a ales pentru el preparatul gătit de Mimi, muşchi de vită în prosciutto, cu sparanghel şi sos de vin, iar pentru ceilalţi concurenţi a ales ce a gătit D'Artagnan, piept de raţă cu salată caldă, fasole verde şi mere caramelizate.

REACŢIA CONCURENŢILOR LA ALEGEREA LUI GEORGEO ANDREI

Laura Arnold şi Ioan Diţă au fost primii concurenţi eliminaţi din competiţia "Masterchef" de astă seară.

VEZI AICI CE CRITICI DRASTICE A PRIMIT LAURA PENTRU APERITIVE

Laura s-a încurcat foarte tare la prima probă şi nici la a doua nu s-a descurcat prea bine.

Ioan Diţă a reuşit şi el să o dea în bară la proba a doua, enervându-l pe chef Cătălin Scarlat. "Dacă tâmpenia asta îţi place ţie, înseamnă că nu ştii să găteşti. Dacă lucrai cu mine, erai concediat de trei minute", i-a spus chef Scarlat concurentului.

VEZI CUM A REUŞIT IOAN DIŢĂ SĂ-L ENERVEZE PE CHEF SCARLAT


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici