MASTERCHEF: Cine sunt cei 24 de concurenţi care intră în bucătărie şi vor să câştige competiţia - GALERIE FOTO

Cei 24 de concurenţi care intră în bucătăria "MasterChef", show-ul difuzat la Pro TV în fiecare marţi, spun că îşi doresc o nouă experienţă de viaţă şi vor să descopere dacă preparatele lor sunt apreciate, informează televiziunea.

2330 afișări
Imaginea articolului MASTERCHEF: Cine sunt cei 24 de concurenţi care intră în bucătărie şi vor să câştige competiţia - GALERIE FOTO

MASTERCHEF: Cine sunt cei 24 de concurenţi care intră în bucătărie şi vor să câştige competiţia

Andreea Pojar are 27 de ani şi dragostea pentru bucătărie i-a fost insuflată de bunica sa şi de toţi oamenii care gătesc cu pasiune. A învăţat să gătească singură în ultimii cinci ani, când a experimentat foarte multe reţete, însă primele lucruri de bază le-a aflat de la bunica sa. Îi plac foarte mult dulciurile, pentru că simte că îi face pe oameni fericiţi. Andreea prepară dulciuri în fiecare săptămână şi visul său este să aibă o cofetărie proprie. Lucrează într-o multinaţională, dar crede că personalitatea ei se poate exprima cel mai bine în domeniul dulciurilor.

Nicoleta Matea are 24 de ani şi este din Bucureşti. A absolvit Facultatea de Actorie la o universitate particulară şi a lucrat în diferite proiecte de televiziune. Nicoleta spune că a început relativ recent să gătească şi niciodată nu urmează cu stricteţe reţetele. Găteşte în special preparate din bucătăria românească şi italiană, în funcţie de inspiraţie. Visul său cel mai mare este să devină o actriţă cât mai cunoscută în România.

Ştefania Macau are 29 de ani şi este căsătorită de doi ani. A învăţat să gătească singură şi îşi doreşte să ajungă un bucătar profesionist. Recunoaşte că de gătit s-a apucat serios după ce s-a căsătorit, mai mult de nevoie, însă treptat a descoperit că este pasionată de această artă şi visează să ajungă să gătească cu gust şi rafinament. Cea mai haioasă întâmplare legată de gătit a fost acum trei ani când a trebuit să gătească o cină în doi şi să impresioneze cu calităţile sale culinare, numai că a încurcat uleiul cu ţuica.

Georgeta Jalba este căsătorită şi mamă a doi copii. Georgeta sau Gina, cum îi spun apropiaţii, găteşte cu mare pasiune pentru familia sa. În vârstă de 40 de ani, şi-a deschis în 2002 o firmă de consultanţă juridică. Aceasta a funcţionat până în momentul în care criza şi-a spus cuvântul şi a fost nevoită să o închidă. De atunci îşi dedică timpul celor dragi. Tradiţia în familia sa este ca fiecare eveniment, oricât de mic ar fi, să fie sărbătorit. Astfel că Georgeta îşi pune imaginaţia la treabă şi găteşte cu drag. Era copil când s-a apucat de gătit: abia aştepta să vină mama sa de la serviciu ca să o ajute în bucătărie, curăţând cartofi, ceapă, morcovi. Găteşte zilnic şi încearcă să o facă şi cât mai sănătos, învăţându-şi şi copiii să mănânce sănătos şi să evite pe cât posibil produsele fast-food.

Rareş Burducea este analist IT. El spune că primul contact cu bucătăria s-a petrecut în copilărie. Mergea în vila administrată de tatăl său şi locul său preferat era bucătăria. La 8 ani a ajutat la gătirea unui ecler cu cremă de nes. Treptat, pasiunea sa a evoluat: tot ce vedea în restaurante voia să gătească şi el acasă. Acum găteşte frecvent peşte, vită, pui şi încearcă mereu preparate noi din bucătăria franţuzească, asiatică şi italiană. Iubeşte tot ce este gătit afară, la foc, iar bunica sa l-a învăţat să facă şi cozonaci.

Ana Rotaru are 23 de ani, este din Chişinău, însă locuieşte în Bucureşti. A învăţat să gătească de pe internet sau din emisiunile TV. A fost nevoită să înveţe să gătească pentru că a venit la facultate în Bucureşti şi, fiind singură, a trebuit să se gospodărească. Adoră să prepare fructe de mare, este o slăbiciune de-a ei: preferă midiile şi încearcă să le prepare cât mai special, cam de câteva ori pe săptămână. Este talentată şi la desen, obişnuieşte să facă desene cu rochiţele pe care le duce la croitorie. Consideră că se poate exprima creativ prin preparatele culinare. Ambiţia ei este să se întoarcă în Chişinău şi să facă ceva măreţ sau să prezinte o emisiune culinară. La preselecţiile "MasterChef" le-a mărturisit juraţilor că este însărcinată.

La 24 de ani, Maria Secrieriu conduce împreună cu soţul ei o afacere - o spălătorie auto. Mama sa este româncă, iar tatăl italian. Părinţii ei au divorţat însă când Maria era foarte mică, astfel că nu şi-a cunoscut tatăl. A învăţat să gătească de la bunica sa, care şi acum îi mai împarte secrete din bucătărie. Iar de la bunicul său a furat reţeta clătitelor pufoase. Este pasionată de drumeţii, fotografie, make-up, sport. Preparatele care îi ies foarte bine sunt papanaşii, checul în două culori, vinetele cu maioneza. Însă dulciurile sunt preferatele ei în materie de gătit şi mereu caută pe internet câte o reţeta interesantă. Îşi doreşte să poată ajunge să gătească că Petru, primul câştigător "MasterChef", şi ca din participarea la acest show să înveţe ceva constructiv, să capete experienţă ca om şi bucătar.

Traian Galleguillos are 38 de ani şi în prezent se ocupă de creşterea băieţelului său în vârstă de 3 ani. Mama sa este româncă, iar pe tatăl său, de origine chiliană, l-a cunoscut când avea 18 ani. A terminat o facultate cu profil economic, apoi, la 21 de ani, a plecat din ţară şi a trăit în Germania, Spania, Grecia, Italia, Anglia, Chlie şi Columbia. Din 2003 s-am întors în ţară. Prima sa reţetă făcută la îndrumarea mamei, care era internată în spital, a fost o ciorbă de pui. După ceva timp a intervenit plăcerea de a găti. Stilul său de mâncare este unul simplu şi uşor, iar din bucătăriile pe care le-a încercat a reprodus întotdeauna felurile de mâncare cu o notă personală.

Victor Nemeş este instructor moto şi pilot. Este căsătorit şi are doi copii, dintre care unul este adoptat din Cambodgia. De mic a visat numai la motociclete şi maşini, drept pentru care aproape toate hobby-urile lui sunt legate de viteză şi adrenalină: kart, motociclism, surf. Are 35 de ani şi prima oară când a făcut cunoştinţă cu bucătăria era în clasa a doua şi pentru că nu era nimeni acasă a gătit o omletă cu slăni şi coajă de ou "delicioasă". În ciuda faptului că este atras de viteză, bucătăria îl linişteşte şi îi dă mână liberă la creativitate. Nu foloseşte condimente din cutie pentru că nu au aceeaşi aromă precum cele naturale. "MasterChef" este pentru el o provocare şi o dorinţă de a evolua pe plan gastronomic.

Mădălina Crăciun a învăţat să gătească singură, experimentând. Mădălina crede că singurul moment în care se poate exprima liber şi elibera de stresul cotidian este cel în care găteşte. A urmat medicina, însă visează să ajungă un bucătar căutat de cele mai pretenţioase restaurante din lume. Cea mai mare realizare a vieţii sale este fiica sa, Maria, care a susţinut-o şi la preselecţiile "MasterChef". A lucrat în SUA timp de patru ani. Îi place să gătească paste în combinaţii trăsnite, dar şi preparate din legume cât mai colorate, cu cărnuri diferite. Găteşte des şi din bucătăria internaţională, combină ingrediente neaşteptate şi speră să găsească la "MasterChef" confirmarea că are talent în bucătărie.

Bogdan Roman are 32 de ani şi este web designer. Este căsătorit şi găteşte de când se ştie, primele experienţe în bucătărie fiind de pe la 6-7 ani. În mare parte a învăţat singur să gătească, iar bazele le-a primit de la bunica sa şi de la celebra carte de bucate scrisă de Sanda Marin. Vede bucătăria ca pe o formă de artă şi şi-a cultivat această pasiune singur, din dorinţa de a descoperi şi îmbunătăţi gusturi şi arome noi. A gătit de unul singur toată mâncarea pentru 60-70 persoane, când un prieten bun l-a rugat să gătească pentru botezul primului său născut. Este pasionat de pescuit, baschet, drumeţii montane şi grătare în aer liber. Ambiţia sa este să devină un bucătar faimos, să fie abordat pe stradă de necunoscuţi care să îi ceară diverse sfaturi şi reţete.

Pe Mihai Toader bucătăria îl pasionează, dar îl şi relaxează. S-a apucat de gătit în timpul facultăţii, când a trebuit să îşi prepare singur de mâncare. Găteşte de toate şi abordează cu mult curaj stilul fusion. Face şi dulciuri cam o dată pe săptămână, însă cel mai des găteşte paste. Condimentele preferate sunt verdeţurile, chimenul, paprika, piperul alb, vinul. A terminat Academia de Ştiinţe Economice şi lucrează în domeniul marketingului. Pentru el, "MasterChef" înseamnă cel mai important concurs din viaţa sa, un vis aproape ajuns realitate.

CITEŞTE CONTINUAREA...

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici