Matt Damon a slăbit după ce fiica sa vitregă i-a spus că e "grăsuţ"

Actorul american Matt Damon şi-a dat seama că trebuie să reintre în formă şi să piardă câteva kilograme după ce fiica sa vitregă l-a poreclit "Matty Fatty" (Matty cel grăsuţ), informează Female First.

36 afișări
Imaginea articolului Matt Damon a slăbit după ce fiica sa vitregă i-a spus că e "grăsuţ"

Matt Damon a slăbit după ce fiica sa vitregă i-a spus că e "grăsuţ" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul hollywoodian a adunat câteva kilograme pentru recentul său rol din "The Informant!" şi pentru a-l juca pe Francois Pienaar, căpitanul echipei de rugby a Africii de sud, în noul film al lui Clint Eastwood movie, "Invictus".

Damon a mărturisit că nu a realizat cât de mare se făcuse după ce terminase filmările pentru "Invictus", fiind convins să hainele sale intraseră la apă.

Nici măcar şi o remarcă discretă din partea soţiei sale, Luciana, nu a fost suficientă pentru a-l trimite la sală.

"Soţia mea crede că am o boală opusă anorexiei - mă uit în oglindă şi am impresia că arat minunat", a declarat Damon. "Trebuia să mergem la o petrecere şi eu să mă îmbrac într-un costum. Am tras haina pe mine şi m-am gândit: «Ce ciudat, costumul meu s-a micşorat». Aşa că am pus un altul - şi acelaşi lucru. Al treilea - la fel. Aşa că i-am spus soţiei mele: «Iubito, curăţătoria pe care o folosim nu e bună", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici