Matt Damon şi Ben Affleck vor produce un serial SF cu spioni

Matt Damon şi Ben Affleck vor colabora ca producători executivi ai unui serial de televiziune science-fiction pe teme de spionaj, intitulat "Incorporated", care va fi primul proiect al companiei de producţie deţinute de cei doi pentru o reţea TV prin cablu.

231 afișări
Imaginea articolului Matt Damon şi Ben Affleck vor produce un serial SF cu spioni

Matt Damon, Ben Affleck (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Matt Damon şi Ben Affleck, buni prieteni, care au scris împreună scenariul filmului "Good Will Hunting", alături de Robin Williams, dezvoltă împreună serialul dramatic SF "Incorporated", care va fi difuzat de postul TV prin cablu american SyFy, potrivit contactmusic.com.

Acesta nu este primul proiect al companiei de producţiei a celor doi actori. Anul trecut, postul de televiziune Fox a comandat un episod pilot pentru un serial intitulat "The Middle Man", pe care Affleck trebuia să îl regizeze. Proiectul a fost însă amânat, pentru ca actorul să poate turna filmul "Batman vs. Superman".

Ben Affleck este cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, împreună cu bunul său prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfârşitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" şi "Despre bărbaţi şi nu numai...". El a regizat, printre altele, filmele "Dispărută fără urmă/ Gone baby gone" şi "The Town", pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, în 2011. Cineastul a fost recompensat în 2013 cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun film", pentru lungmetrajul "Argo", pe care l-a regizat şi în care a jucat rolul principal.

Francizele cinematografice "Ocean's" şi "Jason Bourne" i-au adus actorului Matt Damon statutul de star la Hollywood şi, totodată, numeroase colaborări cu regizori şi actori de succes. Astfel, Matt Damon a jucat, printre altele, în "Cârtiţa", regizat de Martin Scorsese, "Agenţia secretă", de Robert de Niro, şi "Syriana", de Stephen Gaghan. El apare şi pe afişul filmului "Informatorul!/ The Informant!", regizat de Steven Soderbergh, în drama "Invictus", regizată de Clint Eastwood, dar şi în "Fraţii Grimm", de Terry Gilliam, lansat în 2005. De asemenea, Matt Damon a jucat alături de Jodie Foster în superproducţia hollywoodiană "Elysium".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici