Matt Damon, tată pentru a doua oară (Video)

Soţia actorului american Matt Damon, Luciana Bozán Barroso, a născut, miercuri, a doua fetiţă a cuplului, care a primit numele de Gia Zavala.

12 afișări
Imaginea articolului Matt Damon, tată pentru a doua oară (Video)

Matt Damon, tată pentru a doua oară (Imagine: Mediafax/AFP)

"Toată lumea se simte bine. Este o fetiţă sănătoasă şi frumoasă", a declarat Jennifer Allen, agentul de presă al actorului Matt Damon, refuzând să ofere alte detalii, potrivit revistei americane People.

Damon, în vârstă de 37 de ani, starul seriei "Jason Bourne", şi soţia acestuia, Luciana, în vârstă de 32 de ani, mai au o fetiţă, Isabella, care s-a născut în iunie 2006.

Actorul a întâlnit-o pe Luciana Barroso, fostă chelneriţă într-un bar, în 2003, la Miami (Florida), în timpul filmărilor pentru "Lipit de tine". Femeia, originară din Argentina, mai are o fetiţă, Alexia, în vârstă de nouă ani, dintr-un mariaj anterior.

Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2005, în cadrul unei ceremonii discrete care a avut loc la New York.

Matt Damon, ales "cel mai sexy bărbat în viaţă" pe 2007 de săptămânalul american People, a fost recompensat în 1998 cu un premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu, pentru filmul "Good Will Hunting", împreună cu prietenul său, actorul Ben Affleck.

Matt Damon a apărut recent într-o serie de filme aplaudate de critici, printre care s-au numărat "Cârtiţa" de Martin Scorsese, "Agenţia secretă" şi "Syriana" cu George Clooney.

Lipit de tine

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici