Matteo dansează în locul Deliei, vineri, la "Dansez pentru tine"

Matteo, prietenul Deliei Matache, şi Roxana, prietena lui Ionuţ Pavăl, îşi vor înlocui, vineri seara, iubiţii la "Dansez pentru tine", de la Pro TV, în încercarea de a-i salva pe aceştia de la eliminare, dansul lor reprezentând un semn de susţinere pentru perechea aflată deja la al patrulea duel.

407 afișări
Imaginea articolului Matteo dansează în locul Deliei, vineri, la "Dansez pentru tine"

Matteo dansează în locul Deliei, vineri, la "Dansez pentru tine" (Imagine: Mediafax Foto)

Gestul celor doi este un simbol al solidarităţii şi al dorinţei de a-i ajuta să se concentreze pe stilurile noi din concurs - R&B şi rumba.

Delia Matache şi Ionuţ Pavăl se află la cel de-al patrulea duel de la începutul emisiunii, învăţând, pe parcurs, 16 coregrafii, aproape de două ori mai multe decât colegii lor din concurs.

Astfel, Matteo şi Roxana îşi vor demonstra dragostea faţă de partenerii lor pe ritmuri de samba şi quick-step, stilurile dansate în ediţia anterioară a emisiunii.

În ediţia de vineri, perechea Delia Matache-Ionuţ Pavăl se duelează cu perechea Alex Velea-Cristina Stoicescu. Telespectatorii vor alege câştigătorul duelului de vineri votând, prin SMS, la 1776, cu numele vedetei pe care o doresc în continuare în competiţie.

Chiar dacă vor pierde acest duel, Alex şi Cristina vor rămâne în competiţie, regula fiind ca doar la al doilea duel pierdut să se elimine o pereche.

În ediţia de vineri a "Dansez pentru tine", pentru proba de R&B, fiecare vedetă va dansa pe o piesă din repertoriul personal, alături de dansatori şi prieteni de-ai lor. Astfel, Smiley va face o coregrafie impresionantă pe "Cea mai tare piesă", de pe albumul său solo, şi îi va avea alături pe Francezu’ şi pe Piticu’, colegii lui de la Simplu. De asemenea, Laura Cosoi va face un R&B expresiv pe piesa "În lipsa mea", cântată de iubitul ei, Smiley, urmând să îl imite pe acesta în coregrafie.

La inviţatia revistei The ONE, actorii Monica Davidescu şi Cristi Iacob, amândoi actori în serialul "Cu un pas înainte", vor dansa pentru Mjaria, o fetiţă de 8 ani din Bucureşt, imobilizată într-un scaun cu rotile, care are nevoie de bani pentru tratament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici