Matthew McConaughey a devenit tatăl unei fetiţe

Camila Alves, iubita lui Matthew McConaughey, a născut cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiţă care a primit numele de Vida Alves McConaughey, a anunţat actorul american pe site-ul său personal, informează accesshollywood.com.

16 afișări
Imaginea articolului Matthew McConaughey a devenit tatăl unei fetiţe

Matthew McConaughey a devenit tatăl unei fetiţe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La mulţi ani, tuturor! Duminică, 3 ianuarie, la ora 12.13 a.m. (ora locală, n.r.), Camila a născut o fetiţă sănătoasă, în greutate de 3,3 kilograme", a declarat actorul american în mesajul postat pe site-ul său personal. "«Vida» înseamnă «viaţă» în limba portugheză şi este exact ceea ce ne-a dat Dumnezeu în această dimineaţă", a adăugat el.

Potrivit aceluiaşi mesaj, atât mama, cât şi bebeluşul se simt bine.

Matthew McConaughey şi Camila Alves mai au împreună un băieţel, Levi, în vârstă de 17 luni.

Cei doi părinţi nu au cunoscut sexul copilului până în momentul naşterii. În septembrie, Matthew McConaughey scria pe contul său de pe MySpace că a decis împreună cu iubita sa să aştepte până la naştere pentru a cunoaşte sexul copilului: "Nu ştim dacă va fi fetiţă sau băiat, însă avem încredere în instinctele noastre".

McConaughey şi-a câştigat celebritatea cu filmul "Vremea răzbunării" (1996) şi apoi s-a orientat spre comedii romantice - "Cum să scapi de un tip în zece zile", "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani". Recent, el a jucat în comedia "Fantomele fostelor iubite", un film cu succes la public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici