Matthew McConaughey: Mi-am dorit roluri care să mă sperie

Actorul Matthew McConaughey, care s-a lansat în comedii romantice precum "Cum să scapi de un tip în zece zile", a relatat într-un interviu cum a luat decizia de refuza o vreme rolurile din acest gen de filme şi de a se orienta spre scenarii care să îl "sperie".

332 afișări
Imaginea articolului Matthew McConaughey: Mi-am dorit roluri care să mă sperie

Matthew McConaughey (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Nu voiam să fac acelaşi lucru la nesfârşit. Citeam scenarii de comedii romantice şi îmi plăceau. Dar doream să fac şi altceva, care să mă sperie", a declarat actorul într-un interviu pentru revista London's Time Out, informează contactmusic.com.

"Prima mişcare a fost să refuz scenariile. Au urmat şase luni în care am spus «nu», apoi un an în care nu s-a mai întâmplat nimic. Am devenit anonim şi, dintr-odată, (regizorul, n.r.) William Friedkin a avut ideea inspirată să mă sune în legătură cu «Joe, asasin în timpul liber», apoi Steven Soderbergh, în legătură cu «Mike Meseriaşu'»", a mai spus actorul.

McConaughey, care a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor, cu rolul unui personaj seropozitiv, a recunoscut că i-a fost greu să nu lucreze o vreme, dar a trecut peste aceste momente dificile concentrându-se pe viaţa de familie.

Matthew McConaughey a devenit cunoscut în 1993, după rolul din comedia "Marea ameţeală/ Dazed and Confused", construindu-şi ulterior o carieră strălucitoare la Hollywood, cu roluri ca cele din filmele "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner", "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara", "Aurul nebunilor/ Fool's Gold" şi "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici