Mazăre, în costum de salvamar din anii '40 în videoclipul piesei dedicate staţiunii Mamaia

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, spune că va purta un costum de salvamar din anii '40, adică "budigăi cu bretele", de 1 Mai, când vor avea loc filmările pentru videoclipul piesei pentru promovarea staţiunii Mamaia, care va fi cântată de Loredana.

1222 afișări
Imaginea articolului Mazăre, în costum de salvamar din anii '40 în videoclipul piesei dedicate staţiunii Mamaia

Radu Mazăre (Imagine: Stefan Ciocan/Mediafax Foto)

Întrebat ce evenimente vor fi în staţiunea Mamaia de 1 Mai, Radu Mazăre a răspuns: "De 1 Mai, concert, DJ, numai activităţi nocturne. Eu mă voi costuma pentru clip, pentru care îl vom face cu turiştii care sunt în cluburi, care sunt pe plajă, o să fie un scenariu puţin mai bogat. Nu mă costumez în Ulise, ci în salvamar din anii '40, cu budigăi din aceia cu bretele pentru că se potriveşte cântecului”, a afirmat Mazăre.

Îndemnat de jurnalişti să fredoneze din piesa pentru promovarea staţiunii Mamaia, Mazăre a ezitat iniţial, după care a fredonat o parte din refrenul piesei.

"Eu sunt la partea de rap. Dar vă spun puţin din refren: «Uite luna, uite farul, hopa sus că te ia valul», dar eu nu cânt refrenul", a spus Mazăre.

Primarul a precizat că piesa va fi interpretată de el şi de Loredana şi că din acest proiect făcea parte şi rapperul constănţean Chimie, care însă s-ar putea retrage. Mazăre a spus că se va întâlni cu Loredana curând pentru a analiza variantele de rap: "Mă întâlnesc cu Loredana pentru variantele de rap din melodie pentru că nu suntem siguri că rămâne Chimie. Nu că nu ar fi bun, dar e mai soft decât este melodia".

Radu Mazăre anunţase la jumătatea lunii februarie că "se va lansa în muzică", urmând să interpreteze o melodie dedicată staţiunii Mamaia împreună cu Loredana şi cu un rapper constănţean, iar cântecul va fi lansat până în 15 aprilie, filmarea videoclipului fiind programată de 1 Mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici