MDRT alocă şase milioane de lei, fără TVA, pentru promovarea Programului Operaţional Regional (POR)

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) a anunţat vineri că achiziţionează servicii pentru realizarea unei campanii media tv de promovare a REGIO - Programul Operaţional Regional (POR), valoarea maximă a contractului fiind estimată la 6 milioane de lei, fără TVA.

8 afișări

Campania este finanţată din fonduri europene nerambursabile, din cadrul Axei 6- Asistenţă tehnică a POR.

În cadrul campaniei vor fi prezentate, timp de 10 săptămâni, 40 de reportaje TV pentru 40 de proiecte REGIO, care vor fi difuzate cel puţin o dată în prime time şi reluate a doua zi în extra prime time.

În fiecare zi va fi difuzat câte un reportaj diferit şi se va asigura un minimum de 2.000 TRP.

Durata unui reportaj va fi între 2 minute şi 45 secunde şi 3 minute. Furnizorul selectat în urma licitaţiei va asigura toate serviciile necesare realizării şi difuzării reportajelor TV (documentare şi redactare conţinut informativ, filmări pe teren, editare audio-video, grafică, animaţii, ilustraţii video, prezentare, spaţiu difuzare etc).

Reportajele vor fi prezentate pe canalul TV generalist cu cel mai mare rating mediu în prime-time în perioada decembrie 2010 - februarie 2011, la nivel urban, pentru categoria de vârstă 18 – 60 ani. În prezentarea materialelor se vor respecta regulile de identitate vizuală ale Programului Operaţional Regional.

Valoarea maximă estimată a contractului este de 6.048.387 lei, fără TVA, iar procedura de achiziţie este licitaţie deschisă.

Va fi declarată câştigătoare oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Contractul se va încheia pe o perioadă de 7 luni.

Contractantul trebuie să fi realizat, în ultimii 3 ani, două contracte de natură similară, respectiv realizarea de reportaje TV şi difuzarea acestora conform unui plan media, cu o valoare cumulată a contractelor de minimum 6 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici