Mediafax şi Orange oferă servicii dedicate sărbătorilor de iarnă; Moş Crăciun răspunde la 311

Mediafax şi Orange, în parteneriat cu Elicom si Mediasat, lansează două servicii speciale de Crăciun dedicate atât copiilor, cât şi celor mari, unul dintre acestea fiind o linie telefonică directă cu Moş Crăciun la numărul de telefon 311 din reţeaua Orange.

524 afișări
Imaginea articolului Mediafax şi Orange oferă servicii dedicate sărbătorilor de iarnă; Moş Crăciun răspunde la 311

Mediafax şi Orange oferă servicii dedicate sărbătorilor de iarnă; Moş Crăciun răspunde la 311 (Imagine: Octav Ganea / MediafaxFoto)

În secţiunea dedicată sărbătorilor de iarnă, disponibilă în portalul Orange pe mobil la http://m.orange.ro/sarbatori, clienţii pot găsi conţinut special dedicat sărbătorilor. Totodată, cei mici pot lua legătura prin telefon direct cu Moş Crăciun sunând la 311 în reţeaua Orange.

Astfel, în spiritul sărbătorilor, Orange oferă clienţilor săi zeci de idei şi sfaturi legate de sărbătorile de iarnă, precum şi felicitări şi informaţii despre simbolurile şi tradiţiile de Crăciun. Utilizatorii pot alege o felicitare SMS pe care să o primească gratuit pe telefonul mobil şi să o trimită apoi cadou celor dragi. În plus, clienţii Orange îşi pot personaliza telefoanele mobile în această perioadă a anului cu wallpapere şi screensavere, iar cei care vor sa recite un colind sau o poezie şi au uitat versurile le pot găsi tot în secţiunea dedicată sărbătorilor din portalul Orange pe mobil.

Copiii care sunt încă prea mici pentru a-i scrie Moşului o scrisoare sau cei care doresc să se asigure că acesta a citit lista de cadouri dorite îl pot apela pe Moş Crăciun la numărul 311, valabil în reţeaua Orange până pe 24 decembrie. Anul trecut, în topul celor mai dorite cadouri s-au aflat iPad-urile, consolele de jocuri şi jucăriile, majoritatea dintre ele legate de cele mai populare seriale ale momentului.

La 311 Moşul răspunde şi în acest an până în seara de Ajun. Linia poate fi apelată de orice client Orange. Accesul la serviciul 311 costă 0,496 euro (TVA inclus), iar tariful este de 0,148 euro (TVA inclus) pe minut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici