Megan Fox nu va mai juca în "Transformers 3"

Actriţa americană Megan Fox nu îşi va relua rolul în cel de-al treilea film din seria "Transformers", potrivit unor surse din cadrul studiourilor Paramount, producătorii francizei, informează accesshollywood.com.

452 afișări
Imaginea articolului Megan Fox nu va mai juca în "Transformers 3"

Megan Fox nu va mai juca în "Transformers 3" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Megan Fox a interpretat rolul iubitei personajului jucat de actorul Shia LaBeouf în primele două filme. Pentru ca personajul interpretat de Shia LaBeouf - Samuel James Witwicky - să urmeze o nouă direcţie, ar fi mai bine ca acesta să nu mai aibă o "veche" iubită, a explicat sursa.

Potrivit declaraţiilor aceleiaşi surse, Megan Fox a luat singură decizia de a părăsi această franciză.

În schimb, Nikki Finke, cel care a raportat primul pentru Deadline.com faptul că Megan Fox nu mai face parte din distribuţia filmului "Transformers 3", susţine că decizia i-a aparţinut regizorului Michael Bay.

Ştirea plecării actriţei Megan Fox din această franciză, care se bucură de un mare succes comercial, apare la câteva luni de la publicarea unei informaţii în presa americană potrivit căreia ar fi avut loc o dispută între Megan Fox cu Michael Bay şi câţiva actori din distribuţie.

Megan Fox l-a comparat pe Michael Bay cu Hitler şi cu Napoleon, într-un interviu acordat la sfârşitul anului 2009 revistei Wonderland Magazine.

"El (Michael Bay-n.r.) e ca Napoleon şi vrea să îşi creeze această reputaţie nebunească de regizor puţin nebun. Pe platourile de filmare vrea să fie precum Hitler. Şi chiar este. Să lucrezi cu el este un adevărat coşmar, dar atunci când îl scoţi de pe platourile de filmare, când nu se află în acea dispoziţie regizorală, chiar îmi place personalitatea lui, deoarece este un tip stângaci, atât de ciudat de stângaci", a declarat Megan Fox.

La puţin timp după această declaraţie, câţiva membri din distribuţie au postat o scrisoare deschisă pe site-ul regizorului Michael Bay, condamnând comportamentul actriţei americane, pe care o denumesc "morocănoasa platoului", susţinând că aceasta este "ingrată, lipsită de eleganţă şi de graţie" şi "neprietenoasă".

Această scrisoare deschisă a fost îndepărtată rapid de pe blogul regizorului american, care a ţinut să explice acest incident: "Nu vreau să iau apărarea acelei scrisori a actorilor către Megan. Nu vreau nici să-i iau apărarea lui Megan pentru comentariile ei ciudate. Însă ciudăţenile ei nebuneşti fac parte din şarmul ei ciudat. Încă îmi place să lucrez cu ea şi mai ştiu că încă ne înţelegem bine".

Filmările pentru "Transformers 3" au început deja, iar filmul va fi lansat pe marile ecrane pe 1 iulie 2011.

Primele două filme ale acestei francize au obţinut încasări de peste 1,5 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici