Meghan Markle a părăsit Marea Britanie, după anunţul despre „retragere”. „Mereu fuge când lucrurile se complică”

Prietenii şi familia lui Meghan Markle au comentat despre „Megxit”, declarând că nu sunt deloc surprinşi: „Mereu fuge când lucrurile se complică”. Aceştia au povestit pentru Daily Mail despre calităţile şi defectele ducesei de Sussex şi au oferit noi perspective asupra poveştii ei de viaţă.

5018 afișări
Imaginea articolului Meghan Markle a părăsit Marea Britanie, după anunţul despre „retragere”. „Mereu fuge când lucrurile se complică”

Meghan Markle a părăsit Marea Britanie, după anunţul despre „retragere”. „Mereu fuge când lucrurile se complică”

Ducele şi ducesa de Sussex au anunţat miercuri că renunţă la statutul de membri seniori ai Familiei regale şi au intenţia să muncească pentru a deveni independenţi din punct de vedere financiar. Aceştia nu s-ar fi consultat cu Familia regală în prealabil, iar Regina Elisabeth a II-a ar fi fost "luată prin surprindere". 
 
Surprinşi au fost şi englezii, care dezbat în continuare controversata decizie, timp în care Meghan a decis să se retragă pentru o vreme din calea comentariilor acestora. Ducesa de Sussex s-a întors în Canada, după ce petrecuse numai trei zile în Marea Britanie în urma ultimei vizite pe continentul american. 
 
Potrivit Daily Mail, Meghan Markle are o deosebită pasiune pentru aforisme, pe care le foloseşte de fiecare dată când are ocazia. Prietenii ducesei ş-au amintit că aceasta avea chiar şi un motto favorit pentru situaţiile aventuroase, precum schimbarea locului de muncă sau începerea unei noi relaţii. „Nu acorda cinci minute acolo unde nu eşti gata să rămâi cinci ani” (vorbe rostite iniţial de primul ei soţ, Trevor Engelson).
 
Cu toate acestea, a durat doar 20 de luni pentru ca Meghan să decidă că nu se poate adapta la rigorile statutului regal. Dintre rudele şi apropiaţii ducesei, care o cunosc cel mai bine, niciunul nu s-a declarat şocat de reacţia acesteia, pe care o consideră principalul „instigator” al desprinderii de Familia Regală. Unul a precizat că nu e de mirare pentru o femeie care preţuieşte atât de mult libertatea că a „luat-o la goană spre o nouă viaţă în Canada”. 
 
„Mă aşteptam la asta, era doar o chestiune de timp”, a declarat unul dintre cei mai vechi prieteni ai ducesei. „Meghan nu urmează decât propriul drum. Este întotdeauna centrul relaţiei, indiferent de titlul lui Harry. Vrea să fie în lumina reflectoarelor, dar în termenii ei.” În plus, a mai spus că „lui Meghan îi place să fugă atunci când lucrurile devin complicate şi să observe de la distanţă efectele acţiunilor ei.” Potrivit spuselor acestei persoane, planul ar fi fost atent pregătit de mult timp, motiv pentru care lucrurile se mişcă acum extrem de repede. 
 
Alţi prieteni şi-au exprimat îngrijorarea că Meghan nu e conştientă de valul de critici pe care l-a declanşat şi că, momentan, nici nu îi pasă de scandalul creat. Unii membrii ai familiei au dezvăluit că ducesa a dezvoltat o obsesie pentru prinţesa Diana, al cărei traseu îşi doreşte să-l urmeze la rândul ei. Potrivit spuselor lui Ninaki Priddy, prietena ei din anii de şcoală, Meghan şi-ar fi propus să devină „Prinţesa Diana 2.0”.
 
Harry şi Meghan au petrecut sărbătorile de iarnă în Canada, alături de fiul lor, Archie, a relatat BBC. Timp de şase săptămâni, aceştia s-au aflat pe Insula Vancouver, unde au fost deseori zăriţi potrivit presei canadiene.
 
Meghan a dezvoltat în ultimii ani o relaţie specială cu statul canadian, în ciuda faptului că este cetăţean american prin naştere, iar mama ei locuieşte în California. A trăit în Toronto timp de şase ani, în timpul filmărilor pentru serialul de televiziune „Suits”, iar prietena ei cea mai bună locuieşte acolo de asemenea, potrivit BBC. În prezent, cuplul şi-a anunţat intenţia de a locui alternativ în Marea Britanie şi Canada, astfel încât viaţa lor de familie să fie echilibrată. 
 
 
Sursă foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici