Mel B neagă dependenţa de alcool ori de sex şi mărturiseşte pentru ce se tratează

Fosta componentă a trupei Spice Girls, Mel B a negat ştirile care susţineau că ar fi tratată pentru dependenţă de alcool şi de sex şi a explicat, la The Ellen DeGeneres Show, că cere ajutorul medicilor, după ce tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer.

2970 afișări
Imaginea articolului Mel B neagă dependenţa de alcool ori de sex şi mărturiseşte pentru ce se tratează

Mel B neagă dependenţa de alcool ori de sex şi mărturiseşte pentru ce se tratează

"Nu sunt alcoolică, nu sunt dependentă de sex” a spus cântăreaţa în emisiunea The Ellen DeGeneres Show.

"Am fost împreună cu aceeaşi persoană timp de 10 ani şi a fost destul de intens”, a explicat Mel B. Cântăreaţa a arătat că a început să facă terapie după ce tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer, în urmă cu nouă ani şi lucrurile s-au schimbat pe măsută ce relaţia ei personală a devenit mai intensă. Cântăreaţa s-a despărţit în 2017 de Stephen Belafonte pe care l-a acuzat de abuzuri şi ameninţări pe tot parcursul mariajului.

"Ultimele şase luni au fost incredibil de grele pentru mine", spune artista, "Uneori e prea greu să fac faţă emoţiilor, dar problema nu a fost niciodată sexul sau alcoolul, e dincolo de asta. Sunt perfect conştientă că am depăşit un moment de criză. Nimeni nu mă cunoaşte mai bine decât mine, şi mă descurc cu asta".

Britanica Melanie Janine Brown, născută în 1975, cunoscută şi sub numele de Melanie Brown, Melanie B şi Mel B a ajuns cunoscută în calitate de componentă a trupei Spice Girls, care a fost grupul muzical feminin cu cele mai mari vânzări din toate timpurile. După despărţirea grupului, a încercat o carieră solo şi s-a dedicat colaborării cu seriale şi emisiuni de televiziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici