Mel Gibson a cofinanţat o biserică în valoare de 31,7 milioane de dolari (Video)

Actorul Mel Gibson este principalul donator al cultului Holy Family Church, participând la finanţarea unei biserici în valoare de aproape 31,7 milioane dolari, potrivit declaraţiilor fiscale ale vedetei, .

21 afișări
Imaginea articolului Mel Gibson a cofinanţat o biserică în valoare de 31,7 milioane de dolari (Video)

Mel Gibson a cofinanţat o biserică în valoare de 31,7 milioane de dolari

Actorul australian, celebru pentru rolurile sale din seria de filme "Armă mortală", în vârstă de 52 de ani, este principalul donator al cultului Holy Family Church, care numără aproximativ 100 de membri, informează thesun.co.uk.

Noua biserică a acestui grup controversat, nerecunoscut de Biserica catolică, valorează de 12 ori mai mult decât clădirea arhidiocezei din New York. Fişele de declaraţii fiscale au relevat faptul că Holy Family Church din Agoura Hills, California, deţine şi obiecte de artă în valoare de 374.400 de euro.

Membrii acestui cult se opun schimbărilor survenite în politica Bisericii catolice în anii '60.

Mel Gibson, care a primit premiul Oscar pentru rolul din "Braveheart - Inimă neînfricată" (1995), a donat anul trecut 7,6 milioane de euro în scopuri caritabile.

În 2006, Mel Gibson a fost arestat, la volanul maşinii sale, în Malibu, pentru că a condus sub influenţa alcoolului. Un adevărat scandal s-a iscat după ce s-a descoperit că Gibson a făcut câteva comentarii antisemite în timpul arestării sale.

După ce s-a internat într-un centru de dezintoxicare, actorul a fost condamnat la trei ani de supraveghere judiciară şi obligat să plătească o amendă de 1.300 de dolari. Gibson mai are de efectuat 18 luni din pedeapsa de libertate sub supraveghere judiciară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici