Mel Gibson ar putea pierde 450 de milioane de dolari - VIDEO

Soţia lui Mel Gibson, Robyn, care a cerut, luni, divorţul de celebrul actor australian, după un mariaj de peste 28 de ani, are toate şansele să primească jumătate din averea starului, estimată la 900 de milioane de dolari, informează thesun.co.uk.

45 afișări
Imaginea articolului Mel Gibson ar putea pierde 450 de milioane de dolari - VIDEO

Mel Gibson ar putea pierde 450 de milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Averea actorului Mel Gibson, în vârstă de 53 de ani, este estimată la peste 900 de milioane de dolari. Celebrul cineast australian deţine, printre altele, o biserică în Malibu, în valoare de 40 de milioane de dolari, şi o insulă în arhipelagul Fiji, în valoare de 15 milioane de dolari.

Mel şi Robyn Gibson nu au semnat un acord prenupţial, potrivit apropiaţilor. Surse de la Hollywood consideră că această despărţire este o consecinţă a aventurii pe care Mel Gibson a avut-o cu o cântăreaţă din Rusia, al cărei prenume este Oksana.

Potrivit presei americane, cei doi ar fi devenit mult prea apropiaţi pe platourile de filmare ale thriller-ului "The Edge of Darkness", însă Mel Gibson a negat orice aventură cu Oksana, care are un contract cu compania de producţie Icon Pictures, deţinută de actorul australian, insistând asupra faptului că sunt doar colegi.

Robyn Gibson, în vârstă de 52 de ani, a invocat ca motiv al divorţului "diferende ireconciliabile" în documentele oficiale depuse la Curtea Superioară din Los Angeles.

În cursul zilei de luni, celebrul regizor al filmelor "Braveheart - Inimă neînfricată", "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a transmis, prin intermediul unui comunicat, că el şi soţia sa trăiesc separaţi încă din 26 august 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici