Mel Gibson are din nou un cazier curat

Condamnarea pentru conducere în stare de ebrietate a actorului şi regizorului australian Mel Gibson a fost ştearsă, marţi, din cazierul său judiciar, de către un judecător din Malibu (California), la mai mult de trei ani de la săvârşirea infracţiunii.

30 afișări
Imaginea articolului Mel Gibson are din nou un cazier curat

Mel Gibson are din nou un cazier curat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Procedura, destul de comună pentru persoanele condamnate pentru prima oară după ce au condus în stare de ebrietate, a durat doar 90 de secunde - reprezentând timpul de care a avut nevoie judecătorul pentru a-şi citi sentinţa.

Nici Mel Gibson, nici avocatul său nu au fost prezenţi în sala de tribunal.

Mel Gibson, în vârstă de 53 de ani, a fost arestat pe 28 iulie 2006, la volanul automobilului său, în Malibu, o staţiune balneară din apropiere de Los Angeles, având o alcoolemie de 1,5 ori mai mare decât limita superioară admisă de lege.

Actorul a fost condamnat la trei ani de supraveghere judiciară şi obligat să plătească o amendă de 1.300 de dolari, dar şi să urmeze o cură de dezalcoolizare într-o clinică specializată.

Un adevărat scandal s-a iscat după ce s-a descoperit că Gibson a făcut câteva comentarii antisemite în timpul arestării sale, pentru care, ulterior, actorul şi-a cerut scuze.

Mel Gibson era în anii '90 unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Braveheart - Inimă neînfricată". În ultima vreme, Gibson a lucrat mai mult ca regizor, realizând filmele "Apocalypto" (2006) şi "Patimile lui Hristos" (2004). La sfârşitul acestui an va fi lansat cel mai recent film în care a jucat, "Edge of Darkness", regizat de Martin Campbell. În prezent, Mel Gibson participă la filmările pentru "The Beaver", o peliculă regizată de Jodie Foster.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici