Mel Gibson, dat în judecată de mama lui vitregă. Actorul ar fi responsabil de divorţul acesteia

Mel Gibson a fost dat în judecată de mama lui vitregă, Teddy Joy Hicks Gibson, care susţine că starul australian este responsabil de divorţul ei de tatăl acestuia.

307 afișări
Imaginea articolului Mel Gibson, dat în judecată de mama lui vitregă. Actorul ar fi responsabil de divorţul acesteia

Mel Gibson, dat în judecată de mama lui vitregă. Actorul ar fi responsabil de divorţul acesteia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Teddy Joy Hicks Gibson, care s-a căsătorit cu Hutton Gibson, tatăl actorului australian, în 2001, solicită daune de 65.000 de dolari. Ea afirmă că Mel Gibson este vinovat de faptul că soţul ei a intentat divorţul şi a dat-o afară din reşedinţa cuplului, în luna iunie, informează contactmusic.com.

Potrivit site-ului TMZ.com, Teddy Joy, în vârstă de 78 de ani, l-a dat în judecată pe Mel Gibson şi solicită acele daune pentru a-şi achita cheltuielile de judecată generate atât de procesul de divorţ, cât şi de procedura judiciară prin care a cerut emiterea unui ordin judecătoresc prin care să i se permită accesul în fosta ei locuinţă.

La începutul acestei luni, ea a cerut şi emiterea unui ordin de restricţie pe numele lui Mel Gibson, susţinând că starul australian a ameninţat-o şi a încercat să îi saboteze căsnicia.

În acel document, Teddy Joy a spus că Mel Gibson şi sora lui Maura nu o simpatizează deloc, întrucât ea nu este de acord cu tratamentul controversat pe care cei doi fraţi îl recomandă tatălui lor, care suferă de mai multe boli. Ea a spus că Mel şi Maura l-au manipulat pe tatăl lor bolnav pentru a-l determina să solicite divorţul, o procedură pe care, în alte circumstanţe, soţul ei, un catolic devotat, nu ar fi iniţiat-o niciodată.

Teddy Joy spune că soţul ei, Hutton Gibson, în vârstă de 93 de ani, i-a trimis de curând o scrisoare de dragoste în care acesta ar fi declarat: "Iubirea noastră este eternă".

Mel Gibson este cel de-al şaselea dintre cei 11 copii ai lui Hutton Gibson cu prima lui soţie, Anne Patricia, care a murit în anul 1990. Hutton Gibson s-a căsătorit cu Teddy Joy Hicks în ianuarie 2002.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici