Mel Gibson va filma într-o închisoare din Mexic

Cineastul american Mel Gibson va realiza un nou lungmetraj, într-o închisoare din statul mexican Veracruz, în 2010, a declarat, duminică, guvernatorul provinciei, informează hollywoodreporter.com.

46 afișări
Imaginea articolului Mel Gibson va filma într-o închisoare din Mexic

Mel Gibson va filma într-o închisoare din Mexic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fidel Herrera, guvernatorul statului mexican Veracruz, a declarat că o parte din închisoarea federală Ignacio Allende din oraşul Veracruz va fi evacuată în luna ianuarie, deoarece o "superproducţie va fi filmată acolo de către bunul prieten, actorul şi producătorul Mel Gibson".

Mel Gibson a vizitat această închisoare în aprilie 2008.

Fidel Herrera nu a oferit nicio altă informaţie despre acest proiect cinematografic.

Mel Gibson a filmat în Veracruz în 2006, "Apocalypto", un lungmetraj turnat în vechea limbă a civilizaţiei maya. Cineastul australian a donat un milion de dolari pentru renovarea locuinţelor avariate de o furtună puternică în Veracruz şi în statul vecin, Chiapas, la începutul acestui an.

Mel Gibson era în anii '90 unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Braveheart - Inimă neînfricată". În ultima vreme, Gibson a lucrat mai mult ca regizor, realizând filmele "Apocalypto" (2006) şi "Patimile lui Hristos" (2004).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici