Mel Gibson vinde reşedinţa din Malibu pentru 14,5 milioane de dolari

Actorul Mel Gibson, aflat în proces de divorţ de soţia sa, Robyn, şi-a scos la vânzare reşedinţa din Malibu, pentru suma de 14,5 milioane de dolari.

25 afișări
Imaginea articolului Mel Gibson vinde reşedinţa din Malibu pentru 14,5 milioane de dolari

Mel Gibson vinde reşedinţa din Malibu pentru 14,5 milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Proprietatea lui Gibson din Malibu are o casă de oaspeţi, nouă dormitoare, 10 băi şi beneficiază de o privelişte impresionantă.

Cineastul australian, aflat în plin divorţ de soţia sa, Robyn Gibson, a recunoscut recent că deocamdată nu există planuri referitoare la o viitoare căsătorie cu Oksana Grigorieva, noua sa iubită, cu care are şi un copil, informează tmz.com.

Celebrul actor şi regizor australian are deja şapte copii împreună cu prima lui soţie, Robyn, care a cerut divorţul în aprilie 2009, după o căsătorie care a durat 28 de ani. Oksana Grigorieva are şi ea un fiu adolescent, împreună cu Timothy Dalton, fost interpret al lui James Bond.

La puţin timp după depunerea actelor de divorţ, celebrul regizor al filmelor "Inimă neînfricată/Braveheart", "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a transmis, prin intermediul unui comunicat, că el şi soţia sa trăiesc separaţi încă din 26 august 2006. Şase dintre copiii lui Gibson sunt adulţi. Robyn Gibson a cerut custodia comună asupra singurului copil minor, Tom, în vârstă de 10 ani.

Mel Gibson a cunoscut-o pe cântăreaţa ucraineană Oksana Grigorieva după ce aceasta a semnat un contract cu casa lui de producţie, Icon Records. Albumul ei, intitulat "Beautiful Heartache", a fost lansat în 2009.

Gibson este catolic practicant, a fost crescut în Australia şi în anii '90 a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Inimă neînfricată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici