Melanie Griffith spune că doreşte custodia celor trei câini, după divorţul de Antonio Banderas

Actriţa Melanie Griffith, care a depus pe 6 iunie actele oficiale prin care solicită divorţul de soţul ei, actorul spaniol Antonio Banderas, după 18 ani de căsnicie, a spus că doreşte custodia celor trei câini ai cuplului, informează dailymail.co.uk.

428 afișări
Imaginea articolului Melanie Griffith spune că doreşte custodia celor trei câini, după divorţul de Antonio Banderas

Melanie Griffith spune că doreşte custodia celor trei câini, după divorţul de Antonio Banderas (Imagine: HEPTA)

Potrivit site-ului tmz.com, actriţa, în vârstă de 56 de ani, a declarat că ştie să aibă mai mare grijă de câini decât soţul său, adăugând că aceştia înseamnă mai mult pentru ea decât pentru Banderas.

Având în vedere că fiica celor doi, Stella Banderas, va împlini 18 ani în septembrie, Melanie Griffith şi Antonio Banderas vor trebui să se pună de acord doar asupra custodiei celor trei câini ai familiei - un terrier metisat şi doi câini labradori retriever metisaţi cu ciobănesc german, ultimii doi fiind adoptaţi în 2013.

Câinii adoptaţi, frate şi soră, au fost luaţi de fostul cuplu de la un adăpost de animale la scurt timp după ce doi din câinii acestora au murit, notează dailymail.co.uk.

Melanie Griffith a depus documentele de divorţ la Tribunalul Superior din Los Angeles, invocând "diferenţe ireconciliabile", surse din anturajul cuplului afirmând că despărţirea este una "amiabilă".

Melanie Griffith, în vârstă de 56 de ani, şi Antonio Banderas, în vârstă de 53 de ani, s-au căsătorit în 1996, după ce s-au îndrăgostit în timpul filmărilor de la comedia romantică "Two Much" (1995). Cei doi actori au împreună o fiică, Stella Banderas, în vârstă de 17 ani.

Actriţa americană a solicitat custodia Stellei Banderas, acceptând însă ca Antonio Banderas să îşi viziteze fiica de câte ori doreşte.

Melanie Griffith, care a primit o nominalizare la premiul Oscar pentru rolul interpretat în 1988 în comedia romantică "O femeie face carieră/ Working Girl", a solicitat de asemenea pensie alimentară.

Aceasta a fost cea de-a patra căsătorie pentru Melanie Griffith şi cea de-a doua pentru Antonio Banderas. Melanie Griffith a fost căsătorită de două ori cu actorul Don Johnson şi cu actorul Steven Bauer, din 1982 până în 1987. Antonio Banderas a fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza din 1987 până în 1996.

Actriţa are şi un fiu din căsătoria cu Steven Bauer, Alexander, care s-a născut pe 22 august 1985.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici