Melodii care desfundă nasul

Un furnizor de melodii pentru telefoanele mobile din Japonia vinde sonerii care ar avea proprietatea de a desfunda nasul persoanelor răcite.

76 afișări
Imaginea articolului Melodii care desfundă nasul

Melodii care desfundă nasul

Soneriile propuse, care nu sunt foarte melodioase, sunt însoţite de semnale care declanşează vibraţiile telefonului mobil.

Pentru a administra acest remediu "antirăceală", telefonul mobil trebuie ţinut pe nas 30 de secunde şi sinusurile se vor desfunda datorită vibraţiilor.

Acest procedeu este în egală măsură eficient contra simptomelor de alergie la polen, care deranjează milioane de japonezi, forţaţi să poarte măşti.

"Am dezvoltat această sonerie bazându-ne pe date ştiinţifice", a spus inventatorul. Acesta a precizat că vibraţiile şi sunetul "ţin cont de diferenţele fiziologice între femei şţi bărbaţi şi mai ales de rezonanţa nasurilor lor".

"Frecvenţa pentru bărbaţi corespunde frecvenţei notei la, adică 440 de hertzi, iar pentru femei, notei do, adică 532 de hertzi", a explicat acesta, precizând că procedeul nu funcţionează la toată lumea.

Aceste sonerii pot fi descărcate, pe baza unui abonament lunar, de pe platforma firmei Dwango, prin portalurile operatorilor niponi de telefonie mobilă (i-mode de la NTT Docomo, EZWeb de la AU/KDDI şi Yahoo Keitai de la Softbank Mobile).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici