Membrii Beach Boys se reunesc, pentru a 50-a aniversare a formaţiei - VIDEO

Membrii trupei Beach Boys, celebră pentru hituri precum "Surfin' USA", se vor reuni pentru cea de-a 50- a aniversare a formaţiei care a făcut furori în anii '60.

181 afișări
Imaginea articolului Membrii Beach Boys se reunesc, pentru a 50-a aniversare a formaţiei - VIDEO

Membrii Beach Boys se reunesc, pentru a 50-a aniversare a formaţiei - VIDEO

Aniversarea va fi marcată de lansarea unui album şi un turneu mondial care va include 50 de concerte.

Membrii trupei, care s-a remarcat, în anii '60, cu hituri precum "Good Vibrations" şi "Surfin' USA", au lucrat în ultima vreme în studioul de înregistrări, pentru un nou album.

Rockerii au anunţat că vor începe să cânte împreună, live, la ceremonia premiilor Grammy, care va avea loc pe 12 februarie, după care vor pleca în turneu în aprilie.

"Această aniversare este specială pentru mine, pentru că îmi lipsesc colegii mei şi, cu această ocazie, vom realiza materiale pentru un nou album şi voi cânta, din nou, pe scenă", a spus liderul trupei, Brian Wilson, pe site-ul formaţiei.

Beach Boys este una dintre cele mai importante formaţii rock americane din anii 1960. Grupul a fost înfiinţat în 1961, în Hawthorne, California.

Odată cu preluarea conducerii formaţiei de către Brian Wilson (basist, cântăreţ şi compozitor), muzica interpretată de Beach Boys evoluează către direcţii de un mai mare rafinament, păstrând totuşi accesibilitatea pieselor.

Discul care declanşează un stil inovativ, atât pentru formaţie, cât şi pentru orientarea muzicii rock în general, este "Pet Sounds", lansat pe 16 mai 1966.

Trupa este formată din Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine şi Bruce Johnston.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici