Membrii Rolling Stones au fumat pe scenă, în ciuda legilor din Anglia

Doi membri ai trupei Rolling Stones au încălcat legea împotriva fumatului în spaţii publice intrată în vigoare de puţin timp în Marea Britanie, aprinzându-şi ţigări pe scenă în timpul unui concert la Londra, dar nu vor fi amendaţi pentru că incidentul a fost unul "singular", informează BBC.

3 afișări
Imaginea articolului Membrii Rolling Stones au fumat pe scenă, în ciuda legilor din Anglia

Membrii Rolling Stones au fumat pe scenă, în ciuda legilor din Anglia

Conducerea stadionului O2 din Londra, unde a avut loc concertul veteranilor de la Rolling Stones, nu va fi amendată pentru că autorităţile au considerat că a fost vorba de un incident "singular".

Cei doi "infractori" au fost chitariştii Keith Richards şi Ronnie Wood.

Amenda maximă pe care o poate primi conducerea unei locaţii care permite încălcarea legii împotriva fumatului în locuri publice este de 2.500 de lire sterline. Această lege a intrat în vigoare de la 1 iulie.

Un purtător de cuvânt din partea stadionului a declarat: "Un membru al trupei şi-a aprins o ţigară dar nu am apucat să trimitem un mesaj pe scenă pentru că a stins-o imediat". "Suntem siguri că a fost vorba de o neglijenţă şi le mulţumim pentru cooperare", a mai spus acesta, adăugând: "Noi, ca şi restul ţării, luăm această lege în serios".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici