Membrii supravieţuitori ai trupei Nirvana au cântat împreună pentru prima oară în ultimii 16 ani

Membrii supravieţuitori ai trupei Nirvana - Dave Grohl, Krist Novoselic şi Pat Smear - s-au reunit şi au cântat pentru prima oară împreună în ultimii 16 ani, cu ocazia unui concert susţinut de grupul Foo Fighters în această săptămână, la Los Angeles, informează femalefirst.co.uk.

135 afișări
Imaginea articolului Membrii supravieţuitori ai trupei Nirvana au cântat împreună pentru prima oară în ultimii 16 ani

Dave Grohl (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Foo Fighters, actuala trupă a lui Dave Grohl - în care cântă şi Pat Smear - a susţinut un concert "secret" în California, pentru a-şi prezenta o parte dintre piesele incluse pe următorul album al grupului. În timpul concertului de marţi, Dave Grohl i-a surprins pe spectatorii prezenţi la eveniment, invitându-l pe basistul Krist Novoselic să urce pe scenă.

Trupa Foo Fighters a interpretat în această componenţă piesa "Marigold", singura compoziţe semnată de Dave Grohl în perioada în care acesta era toboşarul grupului Nirvana, care s-a destrămat în 1994, după sinuciderea solistului Kurt Cobain.

Printre cei 500 de spectatori prezenţi în Paladino's Club din Los Angeles pentru a asista la acest concert s-au aflat şi actorii Amanda Seyfried şi Ryan Phillippe. Foo Fighters a interpretat cu această ocazie trei piese noi - "Dear Rosemary", "White Limo" şi "Back and Fourth" - ce vor fi incluse pe noul album al trupei.

Krist Novoselic a colaborat cu Foo Fighters pentru acest material discografic, al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, cântând la chitară bas şi la acordeon într-unul dintre noile cântece. Albumul a fost produs de Butch Vig, celebrul producător muzical din Los Angeles, care a produs şi albumul "Nevermind" al trupei Nirvana.

Referindu-se la acest nou material discografic, Dave Grohl, liderul trupei Foo Fighters, a precizat că acesta va fi cel mai "heavy" dintre albumele trupei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici