Membrii trupei Aerosmith, îngrijoraţi că Steven Tyler s-a reapucat de droguri

Membrii trupei Aerosmith sunt îngrijoraţi că solistul Steven Tyler s-a reapucat de droguri şi caută un nou vocal, făcând unele aluzii în acest sens în presă.

129 afișări
Imaginea articolului Membrii trupei Aerosmith, îngrijoraţi că Steven Tyler s-a reapucat de droguri

Membrii trupei Aerosmith, îngrijoraţi că Steven Tyler s-a reapucat de droguri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aparent, anumite tensiuni între membrii trupei au existat deja de ceva timp, culminând cu anularea unui turneu, în luna august, după ce Tyler, în vârstă de 61 de ani, a căzut de pe scenă şi şi-a rupt umărul.

Picătura care a umplut paharul ar fi venit în noiembrie, când managerul personal al lui Tyler i-a informat pe ceilalţi membri Aerosmith că artistul doreşte să întrerupă pentru doi ani colaborarea cu trupa pentru a se ocupa de unele proiecte personale. Aceast anunţ nu a fost bine primit de colegi, care doresc să înregistreze şi să meargă în turnee în continuare.

Chitaristul şi vocalul Joe Perry, în vârstă de 59 de ani, a vorbit despre aceste probleme, atât în interviuri, cât şi pe contul său personal de Twitter. El şi ceilalţi colegi de trupă spun că Tyler a încetat comunicarea cu ei şi că vor să îşi găsească un nou vocal. De asemenea, membrii trupei s-au arătat preocupaţi în legătură cu starea psihică a lui Tyler.

"Suspectez că se întâmplă mai mult decât ştim noi", a spus chitaristul Brad Whitford, în vârstă de 57 de ani.

"Se ştie foarte bine că în trecut a consumat droguri şi sunt foarte suspicios. Nu l-am văzut făcând acest lucru şi nici nu am cunoştinţă să se fi întâmplat, dar izolarea este cât se poate de tipică pentru dependenţă ca şi - ceea ce eu numesc - comportamentul său iraţional", a mai spus acesta.

Într-un alt interviu, toboşarul Joey Kramer, 59 de ani, a refuzat să spună ceva concret privind consumul de droguri, dar a apreciat că Steven Tyler "a făcut unele alegeri greşite în ultima vreme şi are nişte influenţe proaste în jurul lui". "Cred că, în cea mai mare parte, este propriul său duşman... Sper doar ca Steven să se concentreze asupra sa şi să se însănătoşească", a spus Kramer.

Purtătorul de cuvânt al lui Tyler a replicat că acesta nu comentează afirmaţiile colegilor, fiind ocupat să îşi scrie memoriile.

Membrii trupei Aerosmith nu sunt străini de droguri, depravare şi tensiuni soldate cu întreruperea unor colaborări. Aşa-numiţii "băieţi răi din Boston" au devenit celebri la începutul anilor '70 cu hituri rock precum "Dream On" şi "Walk this Way". Dar succesul a fost însoţit de abuzul de droguri şi alcool, astfel încât spre sfârşitul deceniului, vânzările de albume au scăzut şi cei doi chitarişti ai trupei au plecat.

Trupa s-a bucurat de o revenire în anii '80, însă tensiunile au persistat. Kramer speră ca anul viitor Aerosmith să meargă în turneu pentru a sărbători cei 40 de ani de existenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici