Membrii trupei My Chemical Romance s-au despărţit - VIDEO

Membrii trupei My Chemical Romance s-au despărţit, după 12 ani de carieră, au anunţat aceştia pe site-ul lor oficial.

353 afișări
Imaginea articolului Membrii trupei My Chemical Romance s-au despărţit - VIDEO

Membrii trupei My Chemical Romance s-au despărţit - VIDEO

Muzicienii din New Jersey au cântat împreună din 2001 şi au lansat patru albume de studio şi hitul "Welcome to the Black Parade"- în 2006. Într-o declaraţie postată pe site-ul oficial, aceştia mărturisesc că a fost "o adevărată binecuvântare" să facă parte parte din "My Chemical Romance", având astfel ocazia să vadă şi să experimenteze lucruri pe care le credeau imposibile.

"Am împărţit scena cu oameni pe care îi admirăm, cu oameni care ne sunt modele şi cu - acesta a fost cel mai bun lucru dintre toate - prieteni. Şi acum, ca toate lucrurile minunate, această experienţă a ajuns la final", se arată în mesajul trupei.

De asemenea, membrii formaţiei au mulţumit fanilor că au făcut parte din "aventura" lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici