Membrii trupei The Killers intrau ilegal într-o sală a Universităţii din Las Vegas ca să repete

Membrii formaţiei The Killers obişnuiau la începuturile carierei lor să intre prin efracţie într-o sală de muzică a Universităţii din Las Vegas pentru a-şi repeta piesele.

37 afișări
Imaginea articolului Membrii trupei The Killers intrau ilegal într-o sală a Universităţii din Las Vegas ca să repete

Membrii trupei The Killers intrau ilegal într-o sală a Universităţii din Las Vegas ca să repete (Imagine: Cristina Mazilu/Mediafax Foto)

Toboşarul trupei, Ronnie Vannucci, a recunoscut că el şi ceilalţi membri ai formaţiei intrau ilegal în sala de muzică a Universităţii din Las Vegas, pentru că orarul lor le permitea să se reunească doar noaptea, informează contactmusic.com.

"Când The Killers era la început, obişnuiam să repetăm în garajul casei mele, dar fiecare avea un program atât de încărcat încât nu puteam să ne întrunim decât noaptea târziu. Aşa că intram ilegal la Ham Hall la Universitatea din Las Vegas, ca să repetăm acolo. Intram în sala de muzică, foloseam tot ce e acolo şi apoi puneam cu atenţie la loc. Repetam ore în şir. Îmi amintesc că în acea cameră am compus «Glamorous Indie Rock & Roll» şi «Somebody Told Me»", a declarat Vannucci.

Formaţia de rock alternativ The Killers s-a înfiinţat în 2002, fiind formată din Brandon Flowers (voce, clape), Dave Keuning (chitară, voce), Mark Stoermer (chitară bas, voce) şi Ronnie Vannucci Jr. (percuţie, tobe). Cu un amestec de muzică electronică modernă şi influenţe rock din anii '80 şi '90, trupa americană din Las Vegas a cucerit un public foarte larg, primul album, "Hot Fuss" (2004), înregistrând vânzări record de aproape cinci milioane de exemplare. Au urmat "Sam's Town" (2006), "Sawdust", o compilaţie lansată în 2007, şi cel de-al treilea album de studio, "Day & Age" (2008). În ianuarie 2010, membrii formaţiei au anunţat că vor lua o pauză după ce au petrecut în turnee cea mai mare parte a ultimilor şase ani.

Trupa The Killers a concertat şi în România, în iulie 2009, la B'estfest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici