Membrii trupei Uriah Heep au devenit "naşii" unui cuplu de urşi din Republica Cehă

Membrii trupei britanice Uriah Heep au devenit "naşii" unui cuplu de urşi de la o grădină zoologică din Republica Cehă. Reprezentanţii de la Grădina Zoologică din Plzen, al patrulea oraş ca mărime din Cehia, au ţinut să salute prin această iniţiativă numeroasele călătorii făcute de trupa britanică în această regiune.

196 afișări
Imaginea articolului Membrii trupei Uriah Heep au devenit "naşii" unui cuplu de urşi din Republica Cehă

Uriah Heep (Imagine: www.uriah-heep.com)

Ei au dezvelit astfel o plăcuţă specială în onoarea grupului Uriah Heep, amplasată chiar în ţarcul celor doi urşi, foarte iubiţi în această ţară.

De acum înainte, membrii trupei Uriah Heep sunt "naşii" urşilor bruni Elizabeth şi Jack, informează contactmusic.com.

Fondată în 1969, Uriah Heep este una dintre cele mai faimoase trupe rock britanice. Componenţa trupei îi include pe: Bernie Shaw - solist vocal, Mick Box - chitară solo, voce, Russell Gilbrook - tobe, voce, Trevor Bolder - chitară bas, voce, Phil Lanzon - claviaturi, voce.

Printre piesele de succes lansate de acest grup se numără "July Morning", "Easy Livin" şi "Gipsy Queen".

Trupa Uriah Heep a venit pentru prima dată în România la festivalul Rock '92, iar zece ani mai târziu a fost invitată de onoare la concertul aniversar "Iris - 25 de ani". De atunci, formaţia a revenit de multe ori în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici