Mersul la cinema a devenit o alternativă la ieşitul la restaurant. Câţi spectatori sunt aşteptaţi în decembrie?

În fiecare decembrie al ultimilor ani, operatorii de cinematografe au încercat să aducă pe marile ecrane o serie de filme cu specific de sărbători, de la comedii romantice la filme de fantezie şi animaţii, potrivit Ziarul Financiar.

85 afișări
Imaginea articolului Mersul la cinema a devenit o alternativă la ieşitul la restaurant. Câţi spectatori sunt aşteptaţi în decembrie?

Mersul la cinema a devenit o alternativă la ieşitul la restaurant. Câţi spectatori sunt aşteptaţi în decembrie? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anul acesta, în ultima lună din an, dintre cele 12 filme care au premiera, mai mult de jumătate sunt în spiritul sărbătorilor.

După "Spărgătorul de Nuci" (The Nutcracker) şi "Iluzionistul" (L'Illusionniste), două pelicule care au avut premiera exact înainte de Moş Nicolae, în cinematografele din Capitală încep să ruleze cea de-a treia parte a seriei Cronicile din Narnia (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader), filmul de desene animate "Megamind" (Megamind) şi comediile "Viaţa aşa cum este ea" (Life as we know it), "O familie de coşmar" (Little Fockers) şi "Călătoriile lui Gulliver" (Gulliver's Travels).

Citeşte mai multe despre filmele care vor avea premiera în ultima lună din an pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici