Meryl Streep, actriţa de comedie care a generat cele mai mari încasări în box office

Meryl Streep este actriţa de comedie care a generat cele mai mari încasări în box office-ul mondial, deşi este cunoscută şi a fost premiată în principal pentru interpretarea unor roluri dramatice.

120 afișări
Imaginea articolului Meryl Streep, actriţa de comedie care a generat cele mai mari încasări în box office

Meryl Streep, actriţa de comedie care a generat cele mai mari încasări în box office (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Comediile "Mamma Mia!", "Diavolul se îmbracă de la Prada", "Julie şi Julia" şi "E tare complicat", în care a jucat Meryl Streep, au generat încasări totale de 1,3 miliarde de dolari, la nivel mondial.

În pofida faptului că filmul "Totul despre sex 2" nu a adus mari venituri şi nici nu a primit prea multe recenzii favorabile, Sarah Jessica Parker s-a poziţionat pe locul al doilea în acest top, generând încasări totale de 916 milioane de dolari.

Pe locul al treilea s-a situat Katherine Heigl, ale cărei comedii au generat venituri totale de 773 de milioane de dolari la nivel mondial, în ultimii cinci ani.

Deşi cele mai recente proiecte ale sale - "Un cuplu mortal" şi "Viaţa aşa cum este ea"- nu au fost foarte apreciate de public, actriţa are o nouă şansă la succes cu următorul ei proiect "One for the Money", bazat pe populara serie de romane "Janet Evanovich", de Stephanie Plum.

Cameron Diaz se află pe locul al patrulea, comediile sale generând încasări de 768 de milioane de dolari, în timp ce Anne Hathaway închide topul celor cinci actriţe care au generat cele mai mari încasări la nivel mondial, cu venituri în box office de 727 de milioane de dolari din comediile în care a jucat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici