Meryl Streep va deveni soacră

Meryl Streep va juca un nou rol, acela de soacră, de data aceasta în viaţa reală, întrucât fiica ei, actriţa Mamie Gummer, s-a logodit cu Ben Walker, colegul ei de scenă în producţia "Legături primejdioase" de pe Broadway, potrivit accesshollywood.com.

33 afișări
Imaginea articolului Meryl Streep va deveni soacră

Meryl Streep va deveni soacră (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ben ar fi ceurt-o pe Mamie în căsătorie într-un mod foarte tradiţional, aşezat într-un genunchi.

"Da, aşa a făcut", a spus actriţa în vârstă de 25 de ani, luni seara, când a participat la Whitney Gala, în New York. Mamie a mai spus şi că toată familia ei, inclusiv mama, Meryl Streep, şi tatăl, sculptorul Don Gummer, s-au bucurat la aflarea veştilor.

Mamie, al cărui nume de botez este Mary Willa, a precizat că Ben, în vârstă de 27, a cerut-o în căsătorie duminică. Actriţa a fost apoi văzută cu un inel de logodnă, destul de modest, însă originea bijuteriei nu îi este cunoscută nici ei.

"E făcut la comandă undeva. Mie nu mi-a spus unde, aşa că mă îndoiesc că vouă o să vă spună", a zis ea.

Cei doi s-au cunoscut pe scenă, anul trecut, când jucau în "Legături primejdioase" pe Broadway.

"Eram oarecum prieteni la început. A durat ceva", a mai spus Mamie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici