Meryl Streep va juca rolul unei vrăjitoare în ecranizarea unui musical celebru

Meryl Streep va interpreta rolul unei vrăjitoare în ecranizarea musicalului "Into The Woods", în care celebra actriţă americană va juca alături de alţi actori de renume, precum Emily Blunt, Johnny Depp şi Chris Pine.

298 afișări
Imaginea articolului Meryl Streep va juca rolul unei vrăjitoare în ecranizarea unui musical celebru

Meryl Streep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Musicalul "Into The Woods" a avut premiera pe Broadway în 1987 şi s-a bucurat de un succes deosebit, informează contactmusic.com.

Ecranizarea sa, un film fantasy cu acelaşi titlu, va dispune de o distribuţie de zile mari: Meryl Streep, Emily Blunt, Johnny Depp, Chris Pine, Anna Kendrick şi James Cordon.

În centrul acţiunii acestui film se află o vrăjitoare, interpretată de Meryl Streep, care încearcă să rupă o vrajă aruncată asupra ei şi să îşi recâştige astfel frumuseţea. Pe măsură ce vrăjitoarea pătrunde tot mai adânc în pădure, pe firul naraţiunii încep să apară numeroase personaje celebre din basme şi poveşti clasice - Scufiţa Roşie, Cenuşăreasa, Rapunzel, Jack şi vrejul de fasole.

Johnny Depp va juca rolul care o urmăreşte pe Scufiţa Roşie, Emily Blunt o interpretează pe soţia unui brutar care îşi doreşte un copil, James Corden joacă rolul acelui brutar, Anna Kendrick devine Cenuşăreasa, iar Chris Pine este prinţul acesteia.

Pe lângă această distribuţie impresionantă, noul lungmetraj produs de Disney va beneficia de sprijinul unei echipe de producţie foarte talentată, care va încerca să facă din "Into The Woods" un film spectaculos şi bogat în efecte vizuale.

Filmul "Into The Woods" este regizat de Rob Marshall şi va avea premiera în Statele Unite pe 25 decembrie 2014.

Filmările au debutat deja în Marea Britanie.

Meryl Streep a câştigat anul trecut premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea fostului premier britanic Margaret Thatcher, în filmul "Doamna de Fier/ The Iron Lady". Acesta a fost cel de-al treilea Oscar câştigat de Meryl Streep, după cele care i-au recompensat prestaţiile din "Kramer contra Kramer" şi "Alegerea Sophiei". Actriţa americană deţine recordul de nominalizări - 17 - la premiile Oscar. Cu filme precum "Vânătorul de cerbi", "Podurile din Madison County" şi "Julie şi Julia", Meryl Steep este o adevărată legendă a cinematografiei mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici