Mesaje anti-PSD la concertul Massive Attack din Capitală/ Goţiu: Reprezintă furia cetăţenilor | FOTO

La concertul Massive Attack, de marţi seară de la Arenele Romane, au rulat mesaje împotriva PSD şi a Guvernului Dăncilă. Senatorul USR, Mihai Goţiu, a afirmat, miercuri pe Facebook, că acestea reprezintă furia românilor care se simt furaţi "cărora li se transmit minciuni" şi care "se simt furaţi".

4243 afișări
Imaginea articolului Mesaje anti-PSD la concertul Massive Attack din Capitală/ Goţiu: Reprezintă furia cetăţenilor | FOTO

Mesaje anti-PSD la concertul Massive Attack din Capitală/ Goţiu: Reprezintă furia cetăţenilor (Imagine: facebook.com/florin.citu)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, în legătură cu mesajele obscene anti-PSD, că sunt mulţi colegi în partid "cărora le freamătă mâinile să vină şi ei cu o contra sau cu contra-replici", deoarece fiind o formaţiune mare există "foarte multă inventivitate".

"Este o campanie mizerabilă, şi arată la ce nivel, cât de adânc s-au dus în mocirlă toţi adversarii noştri politici. Asta este tot ce vă pot spune. Asta înţeleg ei din politică. Ei nu pot propune, şi nu au propus niciodată ceva coerent, ceva sănătos pentru români, aşa cum noi nu numai că am propus, ci facem, şi toate se văd, şi au ajuns la această situaţie. Sigur că sunt mulţi colegi de-ai noştri cărora le freamătă mâinile să vină şi ei cu o contra sau cu contra-replici, pentru că fiind un partid mare există foarte multă inventivitate. Eu zic că, totuşi, este mai bine să ne uităm la acest spectacol", a afirmat, marţi, liderul PSD, Liviu Dragnea, la Parlament.

Întrebat dacă oamenii care au lansat astfel de mesaje sunt organizaţi politic sau sunt membri ai partidelor de Opoziţie, Liviu Dragnea a răspuns afirmativ.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici