Mesaje misterioase pe Twitter, de la fiul de trei ani al premierului britanic

Fiul premierului britanic Gordon Brown, în vârstă de trei ani, a postat un mesaj pe site-ul Twitter de pe contul mamei sale, Sarah, generând agitaţie şi probleme pentru Downing Street, reşedinţa şefului Guvernului de la Londra, relatează AFP.

13 afișări
Imaginea articolului Mesaje misterioase pe Twitter, de la fiul de trei ani al premierului britanic

Mesaje misterioase pe Twitter, de la fiul de trei ani al premierului britanic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Fvdfzsrsazxzzxcvbnmadgfhjjkqwrtyuuuiop" a fost mesajul pe care l-au primit săptămâna trecută cei aproximativ un milion de abonaţi la site-ul Twitter al lui Sarah Brown. Între timp, serviciul de presă al Downing Street a primit numeroase telefoane din partea jurnaliştilor care întrebau dacă birourile premierului au fost piratate, evocând diverse teorii ale complotului.

După mai multe zile de mister, Gordon Brown a recunoscut până la urmă incidentul marţi.

"Săptămâna trecută, persoanele care o urmăresc pe soţia mea, Sarah, pe Twitter au primit un mesaj ininteligibil pe care fiul meu cel mic l-a compus pe tastatura calculatorului nostru, apăsând apoi «enter» în timp ce soţia mea nu era în încăpere", a explicat el.

"Bineînţeles, a fost o eroare nesupravegherea internetului", a recunoscut el.

Sarah Brown a dat asigurări, tot pe Twitter, dar de data aceasta într-un mesaj autentic: "Pe viitor voi stinge computerul când nu îl voi mai folosi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici