MESAJUL Arianei Grande, artista care a susţinut concertul de pe Arena din Manchester: "Îmi pare aşa de rău. Am inima frântă"/ OMAGIU pentru victime din partea celebrităţilor - VIDEO

Ariana Grande, artista americană care a susţinut spectacolul de pe Manchester Arena, unde 22 persoane au fost ucise şi cel puţin 59 au fost rănite în atacul terorist, a scris un mesaj emoţionant pe Twitter. Taylor Swift, Katy Perry, Harry Styles şi Selena Gomez au transmis condoleanţe şi rugăciuni pentru victime, imediat după catastrofă.

20352 afișări
Imaginea articolului MESAJUL Arianei Grande, artista care a susţinut concertul de pe Arena din Manchester: "Îmi pare aşa de rău. Am inima frântă"/ OMAGIU pentru victime din partea celebrităţilor - VIDEO

Ariana Grande, artista care a susţinut spectacolul de pe Arena din Manchester: "Îmi pare aşa de rău. Am inima distrusă"/ OMAGII pentru victime din partea celebrităţilor din întreaga lume (Imagine: Daily Mail)

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

"Îmi pare aşa de rău": "Am inima frântă" a scris Ariana Grande pe Twitter. "Din adâncul inimii mele, îmi pare atât de rău. Nu am cuvinte", a adăugat ea.

Potrivit Daily Mail, Managerul artistei, Scooter Braun, a declarat plângând: "Inimile noastre sunt sfâşiate. Vieţile copiilor şi ale celor dragi au fost luate de un act de laş".

Scooter Braun a mulţumit autorităţilor din Manchester pentru reacţia rapidă la declanşarea tragediei, adăugând: "Vă rugăm să fiţi alături de victime, de familiile lor şi de toţi cei afectaţi".

În urma masacrului,  Ariana Grande, în vârstă de 23 de ani, şi-a suspendat turneul "The Dangerous Woman Tour", notează TMZ.

Potrivit participanţilor la concert, la ora locală 22.35, au fost auzite explozii puternice în clădire.

"S-a auzit o bubuitură imensă, ca o bombă, care a speriat pe pe toată lumea şi am încercat să fugim din tribune", a povestit Majid Khan, în vârstă de 22 de ani.

Shaun Hunter, care şi-a adus fetele la -în vârstă de 12 şi 10 ani - la concert, a declarat, pentru The Times, că spectatorii s-au îngrămădit spre ieşire după explozie: "Am văzut un bărbat care îşi purta fiica însângerată.".

"Toată lumea ţipa şi alerga ... pe jos erau hainele şi telefoanele oamenilor. Au lăsat totul în urmă", a povestit Robert Tempkin, un alt tânăr de care a fost la concert. 

 

Imediat după producerea tragediei, celebrităţile au început să trimită mesaje de condoleanţe şi rugăciuni pentru cei aflaţi în suferinţă. 

 

16359367

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici