Mesajul de Crăciun al Reginei Elizabeth a II-a, difuzat în premieră pe internet

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii va difuza tradiţionalul său mesaj de Crăciun pe YouTube, o premieră care va avea loc prin intermediul unui canal regal special creat pe platforma de distribuţie de înregistrări video şi disponibil de duminică.

1 afișare
Imaginea articolului Mesajul de Crăciun al Reginei Elizabeth a II-a, difuzat în premieră pe internet

Mesajul de Crăciun al Reginei Elizabeth a II-a, difuzat în premieră pe internet

Înregistrarea video va fi disponibilă de duminică, începând cu ora 15.00 GMT. Înainte de această oră, internauţii vor putea viziona mesajele de Crăciun rostite de regină în alţi ani, dar şi imagini vechi sau contemporane cu familia regală britanică.

Canalul regal - www.youtube.com/theroyalchannel - deţine o pagină de întâmpinare pe care se poate vedea o fotografie a Palatului Buckingham, din Londra, cu legendarele sale gărzi îmbrăcate în costume de gală.

Regina "a fost mereu conştientă de faptul că (mesajul ei n.red.) trebuie să ajungă la un număr cât mai mare de oameni şi de faptul că trebuie să se adapteze la noile mijloace de comunicare", a indicat un purtător de cuvânt din partea Palatului Buckingham.

"Urările sale de Crăciun sunt mai accesibile pentru tineret şi pentru persoanele din străinătate", a adăugat el.

Mesajul televizat al Reginei Elizabeth a II-a va putea fi consultat şi pe site-ul www.royal.gov.uk.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici