Mesajul unei asistente a devenit viral: Fară unghii lungi în vreme de pandemie

  • O asistentă a postat un mesaj care a devenit viral: În vreme de pandemie trebuie să ai unghiile scurte
  • O grămadă de fungi sau bacterii se pot ascunde sub niste unghii lungi
  • Soluţia pentru prevenţie este să ne spălam pe mâini şi să purtam unghiile scurt
2389 afișări
Imaginea articolului Mesajul unei asistente a devenit viral: Fară unghii lungi în vreme de pandemie

Sursa foto: Profimedia

Dacă porţi unghiile lungi, te poţi infecta mai repede cu coronavirus. Elisabeth Dancey, expert în frumuseţe şi estetică, trage un semnal de alarmă, asta după ce o asistenta a postat un mesaj care a devenit viral: 'În vreme de pandemie, ţineţi-vă unghiile cât mai scurte'.

Elisabeth, care a venit cu completări, spune că, fungii şi bacteriile, inclusv virusul Covid-19, se înmulţesc sub unghii şi migrează destul de repede în alte zone, de exemplu, atunci când iţi atingi fata, nasul, gura sau alte obiecte.

De aceea, cea mai bună soluţie pentru a preveni infectarea, este de a aplica metoda chirurgilor care intră în operaţie: să te speli riguros pe mâini iar unghiile să le ţii cât mai mici. Şi cei care îşi rod unghiile pot fi în pericol sever, în vreme de coronavirus. Toate bacteriile care supravieţuies sub unghii, se transferă direct în gură, a declarat un medic infecţionist şi alergolog din New York.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici