Met Gala 2018 | Rihanna şi Madonna, "preotese" ale modei la cea mai aşteptată petrecere a anului din America. Ineditele ţinute care au atras toate privirile la "Oscarurile Coastei de Est" | VIDEO, GALERIE FOTO

Madonna şi Rihanna au strălucit ca "preotese" ale modei pe covorul roşu de la Gala Met de la New York, un eveniment exclusivist supranumit "Oscarurile Coastei de Est", transmite AFP.

8219 afișări
Imaginea articolului Met Gala 2018 | Rihanna şi Madonna, "preotese" ale modei la cea mai aşteptată petrecere a anului din America. Ineditele ţinute care au atras toate privirile la "Oscarurile Coastei de Est" | VIDEO, GALERIE FOTO

Met Gala 2018 | Rihanna şi Madonna, "preotese" ale modei la cea mai aşteptată petrecere a anului din America. GALERIE FOTO

Madonna, o catolică din Michigan şi "regina muzicii pop", al cărei hit din 1989 "Like a Prayer" este un clasic al ringului de dans, a apărut la eveniment îmbrăcată într-o ţinută marca Jean Paul Gaultier.

Cântăreaţa în vârstă de 59 de ani, îmbrăcată într-o rochie amplă, neagră, a purtat pe cap o coroană aurie decorată cu crucifixuri, de care era ataşată o voaletă neagră.

Organizată anual în prima zi de luni a lunii mai, de Institutul Costumului de la Muzeul Metropolitan din New York, extravaganta gală a avut încasări de 12 milioane de dolari în 2017.

La eveniment participă vedete de prim rang, modele, muzicieni, staruri ale cinematografiei.

Sursa foto: HEPTA

Anul acesta, printre participanţi s-au numărat Amal Clooney, Rihanna, Donatella Versace şi Anna Wintour, redactorul -şef al ediţiei americane a revistei Vogue, care au prezidat gala.

Biletele pentru acest eveniment costă între 30.000 de dolari şi 275.000 de dolari pentru o masă, dar este nevoie de invitaţie pentru a participa la această gală.

Anul acesta, tema evenimentului a fost "Hainele de duminică", o aluzie la expoziţia "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination" (Trupuri paradisiace: Moda şi Imaginaţia catolică) de la Institutul Costumului, în beneficiul căruia este organizată gala.

Rihanna, una dintre cele mai mari cântăreţe din lume, a apărut pe covorul roşu într-o ţinută marca John Galliano şi a purtat pe cap o mitră de tipul celor purtate de episcopi, bogat ornamentată.

La eveniment au mai putut fi văzute coroane precum cele purtate de fecioara Maria şi ţinute în roşu cardinal, alb virginal şi negru sobru catolic.

Katy Perry a purtat aripi de înger, la o rochie mini aurie marca Versace.

Pene a purtat şi Jennifer Lopez, care a venit la eveniment însoţită de iubitul ei, Alex Rodriguez, rochia ei decorată şi cu mărgele fiind accesorizată cu un crucifix uriaş.

Respectarea intimităţii oaspeţilor este garantată, iar mesajele pe reţelele de social media, după ce vedetele au trecut dincolo de covorul roşu, sunt interzise încă din 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici