Metallica şi The Stooges, nominalizate să ocupe o poziţie în Rock and Roll Hall of Fame

Trupele Metallica şi The Stooges se numără printre nominalizările din 2008 pentru ocuparea celor cinci poziţii oferite anual de Rock and Roll Hall of Fame, informează Variety.

15 afișări
Imaginea articolului Metallica şi The Stooges, nominalizate să ocupe o poziţie în Rock and Roll Hall of Fame

Metallica şi The Stooges, nominalizate să ocupe o poziţie în Rock and Roll Hall of Fame

Metallica, cea mai de succes trupă de heavy metal din ultimele două decenii şi jumătate, a fost prima nominalizată. Printre candidaţii la cele cinci poziţii care pot fi ocupate anual în Rock and Roll Hall of Fame se află trupa punk The Stooges, formaţia disco şi R&B Chic, chitaristul Jeff Beck, artista rock and roll şi country Wanda Jackson, trupa funk War, şi artişti R&B şi soul Little Anthony and the Imperials şi Bobby Womack.

Cea de-a 24-a ceremonie de acceptare în Rock and Roll Hall of Fame va vea loc la pe 4 aprilie, la Cleveland, unde se află renumitul muzeu. Pentru prima dată, vor fi puse la dispoziţia publicului larg bilete de acces la eveniment.

Pentru a fi eligibil la o nominalizare pentru în muzeul Rock and Roll Hall of Fame din Cleveland un artist sau o trupă trebuie să îşi fi lansat primul album în urmă cu cel puţin 25 de ani faţă de anul în care primeşte nominalizarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici