Metoda inedită prin care Joe Biden l-a sărbătorit pe Anthony Fauci. Ce a făcut preşedintele american

  • Anthony Fauci, directorului Institutului Naţional de Boli Infecţioase din SUA a împlinit 80 de ani
  • Preşedintele ales, Joe Biden şi soţia sa, i-au cântat doctorului ”La mulţi ani” pe Twitter
  • Fauci va continua să fie consilier la Casa Albă şi în administraţia Biden
4218 afișări
Imaginea articolului Metoda inedită prin care Joe Biden l-a sărbătorit pe Anthony Fauci. Ce a făcut preşedintele american

Sursa foto: Pinterest

Numele lui a fost pe buzele tuturor anul acesta, în contextul pandemiei. Este starul momentului. Nominalizat ca personalitatea anului de toate revistele prestigioase, doctorul Anthony Fauci tocmai a împlinit vârsta de 80 de ani. N-o să-ţi vină să crezi cine i-a cântat La mulţi ani! Uite!

„Mulţi ani trăiască! Mulţi ani trăiască! La mulţi ani Dr. Fauci! Salut prietene! La mulţi ani! Suntem Jill şi Joe Biden. ”   

Preşedintele ales al Statelor Unite împreună cu viitoarea primă doamnă au ales să-i transmită un mesaj simpatic directorului Institutului Naţional de Boli Infecţioase. Au postat mesajul audio pe pagina de Twitter a lui Jill Biden.

Iată ce spune doctorul Anthony Fauci despre munca lui neobosită şi despre finalul pandemiei.

ANTHONY FAUCI: Nu este loc pentru greşeli şi nu ai voie să renunţi. Trebuie să mergi întotdeauna mai departe! Este foarte important să le transmitem oamenilor să reziste şi să mai aibă răbdare, pentru că salvarea vine. Folosesc metafora ”Cavaleria este pe drum”, iar cavaleria este vaccinul. Dacă rezistăm şi implementăm toate măsurile de sănătate publică, vom reuşi să trecem peste. Se va termina. Toate aceste momente grele prin care trecem vor deveni istorie. 

Doctorul Fauci va continua activitatea sa de consilier al Casei Albe pe probleme legate de pandemia de coronavirus şi în administraţia Biden.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici