Mic dar încăpăţânat. Un diavol tasmanian refuză să înapoieze un smartphone VIDEO

Dacă nu vrei să spui „adio” smartphone-ului tău, ai grijă să nu-l scapi în apropierea unui diavol tasmanian.

2526 afișări
Imaginea articolului Mic dar încăpăţânat. Un diavol tasmanian refuză să înapoieze un smartphone VIDEO

Captură video

Micuţ şi drăguţ, dar fără maniere, un diavol a făcut scandal şi a refuzat să dea înapoi telefonul găsit. Dar vina nu-i a lui. Telefonul a căzut în ţarcul în care Kelly trăieşte, aşa că, pesemne s-a gândit că este vreun cadou. 
 
Îngrijitorii din sanctuar i-au cerut femelei diavol să înapoieze telefonul, dar fără succes. Aceasta s-a iritat şi a început să „ţipe”, fugind cu preţiosul obiect în vizuina sa.
 
Abia într-un târziu, momită fiind cu delicatese, Kelly a lăsat smartphone-ul, care s-a reîntors în mâinile posesorului de drept... cu câteva urme de colţi în folie şi carcasă.
 
Diavolul tasmanian este un marsupial mic de statură, cu musculatură dezvoltată, carnivor şi pus pe harţă. Pare un câine, dar nu este prietenos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici